Vozol likiti diye bir şey yok. Elinde ne var bilmem ama merdiven altıdır ismi vozol olduğuna göre sağlığın önemliyse kullanma.Merhaba, bugün Vaporesso Revenger X aldım fakat hangi likiti kullanmalıyım? Vozol likitleri elimde var, onları kullansam bir şey olur mu?
Vozol likiti diye bir şey yok. Elinde ne var bilmem ama merdiven altıdır ismi Vozol olduğuna göre sağlığın önemliyse kullanma.
Big boss markası dışında dediklerinin hiçbirinin kaliteli olduğunu sanmıyorum markasını sen bile bilmiyorsun sanırsam. Big boss da zaten iyi bir marka değil ama en azından bilinen bir marka. Big boss koy elindekiler bu ise ayrıca zaten elimde var diye kalitesiz likit kullanma internette bir sürü firma dolu güzel likit satan. En iyisi senin yapman likiti.Big boss two Apple var Vozol Raspberry watermelon var ballı İzmir romantic diye bir şey var bir de nutty smokier cheery cookie var hangisini koymalıyım.
Big boss markası dışında dediklerinin hiçbirinin kaliteli olduğunu sanmıyorum markasını sen bile bilmiyorsun sanırsam. Big boss da zaten iyi bir marka değil ama en azından bilinen bir marka. Big boss koy elindekiler bu ise ayrıca zaten elimde var diye kalitesiz likit kullanma internette bir sürü firma dolu güzel likit satan. En iyisi senin yapman likiti.
Direkt güneş ışığına veya sıcağa maruz kalmadıysa sorun çıkarmaz genellikle. İnternette nikotin ile ilgili sıkıntı olabileceği geçer ama çok eski likitlerde kullandım ben sadece aroması çok yoğunlaşıyordu üzerine nbase katarak sadeleştirip kullandım. Ama kullandığım likit ev yapımıydı o yüzden senin big boss kullanmana bir şey diyemem malesef. Ben olsam riske atmam likit dediğimiz şey premium olmadığını varsayarsak taş çatlasın 250 lira.Tamam big boss koyayım o zaman şimdilik peki bu likitler kaç sene dursa bozuluyor bir iki.
Sene oldu bu big bossları alalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.