"Var olmayan bir aygıt belirtildi" hatası

cenkayaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, dün bu saatlerde PC'de vakit geçirirken bir CS:GO gireyim dedim oyun açılırken birden PC dondu alakasız. Bende bilgisayarıma reset attım. Açılırken yerel disk' D'ye şöyle bir şey yaptı: 136925180_396932634728192_7848557601081040655_n - Hızlı Resim 1 her şeyim D sürücüsünde oyunlar, fotoğraf, müzik ile uğraşıyorum müzik ile alakalı projelerim vs...128'lik SSD var onun içinde sadece Windows 10 kurulu

1 Kaç saat sonra bu işlemi tamamladı ardından yerel disk D içindeki şeyleri görebiliyorum fakat tıklayınca " var olmayan aygıt belirtildi" gibi hata almaya başladım ve bu hata: 52ea36f4-7440-47fd-b7ab-523a559bae18fdfd - Hızlı Resim sonra bende PC'yi kapatıp HDD kablosunu çıkarttım. Bir problem var ise daha fazla büyümemesi açısından.

Yani bunun sebebi ne olabilir hiçbir sıkıntı yok iken birden böyle bir şey oldu. İçinde önemli olan 6-7 tane müzik projem var bunları kolay bir şekilde nasıl kurtarabilirim HDD bozulmuş olsa bile ya da düzeltme durumum nasıl olabilir? Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum. Bunun sebebi ne ola ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı