Varikosel şüphesi

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar merhaba. Üroloji doktoruna gittim. Testiste ağrı ve şişlikten dolayı. Varikoseldir kesin dedim, harbi araştırdım ve kesin vardır dedim. Doktora gittim hiçbir şey yok dedi. Ultrasonda da bir şey çıkmadı ama ağrıyor. Ne yapacağım? Aynı varikosel var. Başka ne olabilir? Mikrop falan mı kaptım? Başka doktora gideceğim. Aynısını derse ne yapacağım? Mikrop falan mı kaptım desem doktora ama o muayene sırasında görür mü? Ne yapacağım söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.bir görüş almak için başka doktora gitmek mantıklı, endişelerinizi ve belirtilerinizi doktora söyleyin. Daha önce böyle bir hastalık mı geçirdiniz? Tanıyı nasıl koydunuz kendinize?

Arkadaşlar merhaba. Üroloji doktoruna gittim. Testiste ağrı ve şişlikten dolayı. Varikoseldir kesin dedim, harbi araştırdım ve kesin vardır dedim. Doktora gittim hiçbir şey yok dedi. Ultrasonda da bir şey çıkmadı ama ağrıyor. Ne yapacağım? Aynı varikosel var. Başka ne olabilir? Mikrop falan mı kaptım? Başka doktora gideceğim. Aynısını derse ne yapacağım? Mikrop falan mı kaptım desem doktora ama o muayene sırasında görür mü? Ne yapacağım söyleyin.

Varikoselde büyük bir et vardır sende var mı? Doktorun ultrason çekip bir şey yok dediyse uzatmaya gerek olmayacağı kanaatindeyim. Google'dan bakmamaya gayret et yapsa yapsa Google insanı hasta yapar.

2.bir görüş almak için başka doktora gitmek mantıklı, endişelerinizi ve belirtilerinizi doktora söyleyin. Daha önce böyle bir hastalık mı geçirdiniz? Tanıyı nasıl koydunuz kendinize?
Gidecem ama baktım birsürü fotoğraf aynısı benim knk

Varikoselde büyük bir et vardır sende var mı? Doktorun ultrason çekip bir şey yok dediyse uzatmaya gerek olmayacağı kanaatindeyim. Google'dan bakmamaya gayret et yapsa yapsa Google insanı hasta yapar.
Ama ağrıyor napacam

Her ağrı ve şişlik varikoseldir bilgisini nereden aldın sen? Emin olmak için daha tecrübeli bir doktora gidip içini rahatlatabilirsin.
dostum bidaha gidecem fakat baktım yani belli he tamam değildir o zaman ben neyim niye ağrıyor

Oluyor bazen sebepsiz şişlik ve ağrılar. Hepsi sebepsiz demiyorum ama olabilecek bir şey bu ihtimalde.
dostum bidaha gittim doktora bu sefer başka aynısını dedi direk battı ultrason vermeden 2 saniyede hiçbirşey yok dedi peki niye böyle dedim ağrı oluyor dedi ki ergenliklesin normaldir dedi

Bir şey yok dediğimiz gibi varikosel olsaydı anında dokunarak tespit ederdi zaten demek ki yokmuş endişelenecek bir şey de yok.

Bir şey yok dediğimiz gibi varikosel olsaydı anında dokunarak tespit ederdi zaten demek ki yokmuş endişelenecek bir şey de yok.
aynen yokmuş bidaha gittim başka doktora aynısını dedi hatta açtı 2 saniye baktı hiçbir şey yok dedi heralde ergenlikte normalmiş galiba

aşıır mutluyum vallahi psikolojim bozulmuştu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı