VARMILO Minilo75 HE klavye alınır mı?

Bütçe
7000

marpce

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye)

@egemebb hocam siz anlıyordunuz galiba

Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye)

Manyetik şartsa

Değilse

Manyetik klavye pek önermem. Chilkey Nd75 ve Furycube f75 pro ve ultra modellerine bakabilirsiniz.

Manyetik klavye pek önermem. Chilkey ND75 ve furycube F75 Pro ve Ultra modellerine bakabilirsiniz.

Manyetik istiyorum hocam.

Attığım en iyilerinden biri. Beğenmediyseniz ya da daha uyguna isterseniz ona göre atayım. Bir inceleyin.

Yok hocam bende araştırmıştım rs6 ile iqunix EZ60 arasında kalmıştım siz hangisini alırdınız? ve rs6 ultra almaya gerek var mı?

Yok hocam bende araştırmıştım iqunix EZ60 ile arasında kalmıştım siz hangisini alırdınız?
Ez60 sorunlu bir ürün ve VARMILO görünüşte iyi ürün fakat ne olduğunu hakkında bilgi görmedim pek.

Yok hocam bende araştırmıştım RS6 ile iqunix EZ60 arasında kalmıştım siz hangisini alırdınız? Ve RS6 Ultra almaya gerek var mı?

RS6 Ultra almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Diğer klavyeler arasında da dağlar kadar bir fark yok, tip olarak beğendiğiniz alın. Ben olsam Chilkey ND75 alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…