Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye)
Manyetik klavye pek önermem. Chilkey Nd75 ve Furycube f75 pro ve ultra modellerine bakabilirsiniz.Merhaba klavye bakarken buna denk geldim, pek anlamıyorum, bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. (klavye)
Manyetik klavye pek önermem. Chilkey ND75 ve furycube F75 Pro ve Ultra modellerine bakabilirsiniz.
Manyetiş şartsa.
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Değilse.
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Manyetik istiyorum hocam.
Manyetik istiyorum hocam.
Attığım en iyilerinden biri. Beğenmediyseniz ya da daha uyguna isterseniz ona göre atayım. Bir inceleyin.
Ez60 sorunlu bir ürün ve VARMILO görünüşte iyi ürün fakat ne olduğunu hakkında bilgi görmedim pek.Yok hocam bende araştırmıştım iqunix EZ60 ile arasında kalmıştım siz hangisini alırdınız?
EZ60 sorunlu bir ürün ve varmılo görünüşte iyi ürün fakat ne olduğunu hakkında bilgi görmedim pek.
Yok hocam bende araştırmıştım RS6 ile iqunix EZ60 arasında kalmıştım siz hangisini alırdınız? Ve RS6 Ultra almaya gerek var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.