VARMILO Minilo75 HE klavye alınır mı?

• Konuyu başlatan marpce
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 326
Bütçe
7000
Varmilo güzel klavye, ancak driveri kötü. RS6 bir dönem kullandım, sorun yaşamamıştım ancak Discord'da 2 kişi sorun yaşadım falan diyordu, ayrıca 6kya mekanik almanı tavsiye etmem.

Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi?

Daha almadım hocam peki sizce attığım varmilomu yoksa NuPhy BH65 mi?

@egemebb ne dersiniz hocam?

Son düzenleme:
Bakabildiniz mi hocam size zahmet.

Nuphyx BH65 performans olarak güzel, ancak sanırım driverinde bazı şeyler yok. NuPhyX BH65 Review buradan devamına bakabilirsiniz çok zamanım olmuyor artık klavye bakmaya. Varmilo olarak 5-6 incelemeye baktım test sonuçları göremedim, ancak tasarım olarak varmilolar daha iyiye benziyor.

Nuphyx BH65 performans olarak güzel, ancak sanırım driverinde bazı şeyler yok. NuPhyX BH65 Review buradan devamına bakabilirsiniz çok zamanım olmuyor artık klavye bakmaya. Varmilo olarak 5-6 incelemeye baktım test sonuçları göremedim, ancak tasarım olarak varmilolar daha iyiye benziyor.

Hocam selam biraz baktım driverınde birkaç şey yok demişsiniz bana lazım olanlar Rapid trigger ve SOCD bunlar var galiba sizin önemli sayıp olmayan bir özelliği var mı driverda?

Hocam selam biraz baktım driverınde birkaç şey yok demişsiniz bana lazım olanlar Rapid trigger ve SOCD bunlar var galiba sizin önemli sayıp olmayan bir özelliği var mı driverda?

Onlar vardır hocam, Makro gibi şeyler düzgün çalışmıyor sanırım incelemede kötü puan almış makro kısmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı