Varsayılan ekran kartı nasıl öğrenilir?

valenn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir sistemim var ve bu sistemde APU bir işlemci olan Ryzen 3 2200G var. Ekran kartımda GTX 1050 Ti 4 GB OC modeli. Ben bu sistemin varsayılan ekran kartı olarak hangisini kullandığını nasıl öğrenebilirim? Oyunlarda hangisini kullandığını çünkü bu sistem ile LoL'de fightlarda orta ayarlarda 80-90 FPS'e kadar düşüyor. Nedenini merak ettim ve aklıma böyle brişey olabileceği geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
(Sistemde 16 GB RAM mevcut.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim bir sistemim var ve bu sistemde APU bir işlemci olan Ryzen 3 2200G var. Ekran kartımda GTX 1050 Ti 4 GB OC modeli. Ben bu sistemin varsayılan ekran kartı olarak hangisini kullandığını nasıl öğrenebilirim? Oyunlarda hangisini kullandığını çünkü bu sistem ile LoL'de fightlarda orta ayarlarda 80-90 FPS'e kadar düşüyor. Nedenini merak ettim ve aklıma böyle brişey olabileceği geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.
(Sistemde 16 GB RAM mevcut.)

GTA 5 açınca, grafik ayarlarında ekran kartının GB'si falan yazıyordu. Ve ekran kartı takınca, CPU ekran vermesi gitmiyor muydu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı