Bilgisayarımda 2 adet 8 GB'lik RAM var. Biri Intel biri ise NVIDIA. Varsayılan işlemci Intel gözüktüğü için NVIDIA Control panelden ayar yapamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Demeye çalıştığı şey şu benim ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gerçekten öyle bi çelişkili anlatmış ki bende anlamadım. Heyecanlan dan öyle yazmış herhalde.Okuduğum yazı öyle bir çekişkili ki hiçbir şey anlaşılmıyor. NVIDIA ve Intel RAM yoktur. Intel işlemcidir. NVIDIA ekran kartıdır. RAM ise ayrı bir bileşen. Neyi ayarlamaya çalışıyorsunuz?
Bilgisayarın BİOS una gir ve display kısmından Switchable graphics seçeneğini seç. Bende bu şekilde işe yaramıştı ayrıca gpu modunu değiştir.Bilgisayarımda 2 adet 8 GB'lik RAM var. Biri Intel biri ise NVIDIA. Varsayılan işlemci Intel gözüktüğü için NVIDIA Control panelden ayar yapamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Kusura bakmayın acele ile yazdım bayağı anlaşılmaz bir şekilde yazmışım sorunum şu; arkadaşlar benim bilgisayarımda 2 adet GPU var biri GeForce RTX 4060 diğeri ise Intel varsayılan GPU Intel olduğu için 4060 yardımcı olarak kalıyor ve bu yüzden NVIDIA Control panelden GPU driverini güncelleyemiyorum bu yüzden VS Code tarzı uygulamalarda ekranda glitchlenmeler yaratıyor varsayılan (ya da ana) GPU'yu (nasıl dersiniz bilemedim) 4060 olarak değiştirebilirim.
Anlaşılmayan bir kısım olursa detaylıca anlatabilirim.(alta glitcenmeden kastımın ne olduğunu anlatmak için görsel koydum bakabilirsiniz ben yabancı bir forum sitesinden araştırdım genel olarak GPU driverini güncelleştirin diyorlar)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.