Diğer Vasagle Çalışma Masası 100X50X75 999TL

Kasayı alta koysam masaya 2 tane 24 inç monitör sığar mı?
Kasa masanın alt ve iç kısmında kalırsa sandalye ve kasa sığmaz bence. Sığsa bile sürekli çarpma olur. Dışarıda dursa kablo boyları yetmeyebilir. Aşırı tozlanır.
Ben de zamanında 100cm almış ve iade etmiştim. Hatta 120 de olabilir. En son 160cm aldım rahat ettim. Hepsi üste olmalı bence.

Vasagle çalışma masası 100x50x75 999 TL. Uygun fiyatlı masa arayanlar için güzel bir seçenek gibi görünüyor.

İş gereği masa ihtiyacım var iş görür mü laptop kullanıyorum, sağlam mıdır?

Kasa masanın alt ve iç kısmında kalırsa sandalye ve kasa sığmaz bence. Sığsa bile sürekli çarpma olur. Dışarıda dursa kablo boyları yetmeyebilir. Aşırı tozlanır.
Ben de zamanında 100cm almış ve iade etmiştim. Hatta 120 de olabilir. En son 160cm aldım rahat ettim. Hepsi üste olmalı bence.

Ben şu an 120Cm'lik bakıyorum ona sığar herhalde. Kasa altda olsa da olur.

Sepette 1165 TL diyor. 100 lük bakanlar için. Bunlara ayaklık alınsa taş gibi bir masa olabilir. Tabi ayakların fiyatıyla maliyet daha fazla olacaktır ama ömürlük masa olur muhtemelen. Yapan var mıdır bilmem :) Maliyeti attırıyor ama daha önce 2 tane kesonun arasına böyle bir tahta alıp koyan görmüştüm.

Ürün ölçüleri şu şekildedir; Genişlik>> 101 cm, Derinlik>> 60 cm, Yükseklik >> 2,8 cmdir.

120liği 1332 TL indirimde.

Arkadaşlar bende arıyorum bir tane masa ders çalışmak için alacağım ama biraz büyük olmasını istiyorum yani sıkışık sıkışık olmasın üstün kitapları falan koyunca. Bu dediklerim gibi bir masa kullanan veya önerisi olan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı