Vatan 11:11 indirimi yapacak mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.591
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Herhangi bir reklamını ya da tanıtımını görmedim, bilgisi olan var mı?

Vatan indirim yapsa diğer sitelerin indirimsiz satış fiyatına denk geliyor zaten , biraz saçma olurdu
Artık forumlarda milletin salyalar akıtarak ağlamasını görmekten kusasım geliyor, "Şuradan şunu aldım, bana şöyle muamele yaptılar, hakkımı vermiyorlar. Ben de şuraya başvuracağım, yardımcı olur musunuz?" , "En geç iki haftada gelir dediler, ürün elime bir ayda ulaştı. İade etmek istedim, iki hafta o uğraştırdı, para iadesi vereceklerini söylediler, bir hafta süreceğini belirttiler ama dört hafta sonunda param anca yattı." , daha uzatmama gerek yok sanırım. Bu tür şeylerle uğraşmak, Vatan'a o parayı vermekten daha rahatsız edici benim için. Ya da hangi aracı site / satıcı, alıcılarına iyi bir alım sonrası destek sağlıyorsa, onlardan alabilirim, eğer aynı ürün Vatan gibi bir kuruluşta 1.000TL farkla satılıyorsa. Aynı sıkıntıyı ben de yaşayabilirim, orası ayrı ama imkan el verdikçe Vatan'dan almaya özen gösteriyorum.

@Silinen üye Dostum vatan computer müşterisini memnun eden bir firma mı? Ettiğini söyleyen var söylemeyen var. Senin de gelip burada vatanın avukatlığını yapmana gerek yok bence. Ki benim kanaatimce türkiyede sorunsuz hizmet veren bir adet firma yok. Her neyse sen fazla para verip vatandan almaya devam et. Sanki vatan 1000TL yi alınca servise yollamayıp arkada kendi adamlarına yaptırıyor arızayı...
Vatan bilgisayarda bu denli pahalıya satılmasının sebebi de çok bariz aslında. İtopya , incehesap gibi yerlerin satış yerleri oldukça kısıtlı. Yanlış bilmiyorsam itopya 2-3 tane var zaten. Vatandan bütün ülkede var. Adamlar ona göre fiyat etiketi koyuyorlar. Çalışan sayısı belli, fiyat belli. Bizim milletin kafasında şöyle bir algı var pahalıysa iyidir. He anam he devam böyle...

Bide adamları cahil. Adama gittim ekran gövde oranını sordum 7 Nm dedi gülmekten nefes alamadım üstüne 7 Nm dedi ama 10 Nm.

Silinen üye 94679, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…