MediaMarkt Sömestr İndirimi Yapacak mı?

• Konuyu başlatan 190483
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.056
Orda çalışan adam sömesterda gel sana indirim yaparım dedi

Selam, 2 gün önce Vatan bilgisayar'dan monitör aldım. ''İndirim vb. şeyler oluyor mu?'' diye sordum oradaki çalışana ''Biz kafamıza göre indirim yapamayız'' dedi bana. Alışveriş yapman için sana söylemiş olabilir. Büyük firmalarda çalışanlar kendi kafalarına göre indirim yapamazlar. Satış stratejisi olarak kullanılan bir durum var mesela normal fiyatı 100 TL'dir bir malın. 150 TL üstüne çizgi atıp 100TL yazarlar. Onların sisteminde de fiyatlar öyle gözüküyor. Sana gösterip ''Bak indirim yaptık.'' deyip sana malı satmaya çalışacaktırlar. Kendim düşüncem olarak Vatan Bilgisayar'ın neden pahalı olduğunu söyleyeyim. İnternette gördüğünüz ucuz fiyatta ki ürünlerin çoğu yurtdışından getirilip üstüne kar koyulup satılıyor. Tabi bunlarında Türkiye'de garantisi yok veya bazı siteler kendiler farklı garanti firmalarıyla çalışıyorlar. Bu firmalar herşeyin garantisini verdiği için biraz yüksek tutuyorlar fiyatları. İnternetten fiyatları araştır, bu firmalar ile fazla fiyat farkı çıkmaz ise bu firmaları tercih et derim. Bir sorun çıktığı zaman muhatap bulunabiliyor. Her zaman derim ve diyeceğim ''Ucuz etin yahnisi yenmez''.. Nacizane fikirlerimdir..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı