Arkadaşlar Vatan bilgisayarda 200TL'lik hediye çekim var (üstüne para da ekleyebilirim) ekipman önerir misiniz (klavye ve mouse pad hariç). Öylesine al gitsinlik değil gerçekten kaliteli, fp ekipman istiyorum. Neler alabilirim?
Gamepower Medusa Rainbow Usb 7.1 Profesyonel Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Vatandaki kulaklıklara baktım çok pahalıydı ama bir mouse alacaksanız logitecg g300si kullananlar bilir çok kaliteli bir mouse biraz küçük ama büyük mouse isterseniz bana geri bildirim atın vatandaki kulaklıklar 300den aşağı değil inanın çokta kaliteli kulaklıklar değil fiyatlarına göre
Vatan'daki kulaklıklara baktım çok pahalıydı ama bir mouse alacaksanız Logitech G300S'i kullananlar bilir çok kaliteli bir mouse biraz küçük ama büyük mouse.
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
150 TL seviyesinde kulaklık olarak Rampage çöpünden başka bir şey yok Vatan da mouse olarak yukarıdakini çekle al nakit olarak alacağınıda şunu alabilirsin;
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
150 TL seviyesinde kulaklık olarak Rampage çöpünden başka bir şey yok Vatan da mouse olarak yukarıdakini çekle al nakit olarak alacağınıda şunu alabilirsin;