Vatan 200TL'lik ekipman önerisi

• Konuyu başlatan Wqxte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 912
Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan bilgisayarda 200TL'lik hediye çekim var (üstüne para da ekleyebilirim) ekipman önerir misiniz (klavye ve mouse pad hariç). Öylesine al gitsinlik değil gerçekten kaliteli, fp ekipman istiyorum. Neler alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandaki kulaklıklara baktım çok pahalıydı ama bir mouse alacaksanız logitecg g300si kullananlar bilir çok kaliteli bir mouse biraz küçük ama büyük mouse isterseniz bana geri bildirim atın vatandaki kulaklıklar 300den aşağı değil inanın çokta kaliteli kulaklıklar değil fiyatlarına göre

Vatan'daki kulaklıklara baktım çok pahalıydı ama bir mouse alacaksanız Logitech G300S'i kullananlar bilir çok kaliteli bir mouse biraz küçük ama büyük mouse.
Hocam bu fare çok eskidi. Sensörleri çok eski teknoloji ve fiyatını karşılamıyor. 70-80 TL'ye alınacak bir fare. Daha iyileri var.

150 TL seviyesinde kulaklık olarak Rampage çöpünden başka bir şey yok Vatan da mouse olarak yukarıdakini çekle al nakit olarak alacağınıda şunu alabilirsin;

150 TL seviyesinde kulaklık olarak Rampage çöpünden başka bir şey yok Vatan da mouse olarak yukarıdakini çekle al nakit olarak alacağınıda şunu alabilirsin;

Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı