Vatan 2060 sistem alınır mı?

Senin topladığın sistem ile Vatan'daki sistem arasında 130TL fark var. Bu bütçe ile kasa değiştirebilir.

Kasayı Zalman N5 yapabilir mesela. Zarara girmez. Zalman N5 daha ucuz. Aynı şekilde PSU'yu da değiştirebilir.

İnternetten alırsa zaten taksit den dolayı daha pahalıya gelecek.

Şu anda başka konu ile ilgileniyorum evet olabilir. Fakat Vatan Bilgisayar sistemde özelleştirme yok. He orada değiştirir diyeceksin de Vatan Bilgisayar'dan tek tek sistem toplanmaz. Gerçekten normale göre aşırı pahalı parçalar da oluyor. Eğer isterse GameGaraj'dan ben sistem de toplayabilirim.

Şu anda başka konu ile ilgileniyorum evet olabilir. Fakat Vatan Bilgisayar sistemde özelleştirme yok. He orada değiştirir diyeceksin de Vatan Bilgisayar'dan tek tek sistem toplanmaz. Gerçekten normale göre aşırı pahalı parçalar da oluyor. Eğer isterse GameGaraj'dan ben sistem de toplayabilirim.

Oraya gidince alacağın hazır sistemi özelleştirme yapabiliyorsun. Her yerde yapılıyor mu bilmiyorum ama Muğla'da yapılıyor.

GameGaraj'dan toplayabilirsin.

Oraya gidince alacağın hazır sistemi özelleştirme yapabiliyorsun. Her yerde yapılıyor mu bilmiyorum ama Muğla'da yapılıyor.

GameGaraj'dan toplayabilirsin.

Tamam kardeşim kapatalım bu konuyu başka James Donkey öneren birisi ile tartışıyorum :D. Arkadaş isterse senin dediğin gibi alabilir.

Arkadaşlar merhaba, bu sistem alınır mı? Bir tek anakart pek içime sinmedi. Vatan mağazasına gidip alsam anakart değiştirebiliyorlar mı? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

7000 Tl'ye aynı veya 5600 XT gibi ekran kartlı sistem varsa link koyarsanız sevinirim.
bende de işlemci olarak 3500x var farklı olarak onun dışında sanırım aynı kasa vatandan almıstım gecen hafta gayet memnunum ssd haric yeni bir ssd aldim onun dısında iyi bir kasa tavsiye ederim
linki de burada: AMD 3500X-ASUS DUAL-RTX2060-ECO-OC-PRIME B450M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16 GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı