Vatan aynı ildeki ürünü aynı gün içerisinde ulaştırır mı?

Gapirkont

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
2.643
Çözümler
7
Vatandan 2 gün önce M.2 SSD siparişi verdim, dün sipariş onaylandı ve hazırlandı, kargoya teslimatı bekleniyor yazıyor. Muhtemelen bugün verilir kargoya, şubeyle aramızda 5km civarı bir uzaklık var, gitmeye vaktim olmadığı için internet üzerinden satın aldım. Bugün kargoya verilirse aynı gün içerisinde dağıtıma çıkıp elime ulaşma ihtimali var mı?
 
Kargo ya senin yakınındaki mağazadan verileceği kesin mi? Bunu ayarlayabiliyor musun? Eğer fikrin yoksa rastgele bir mağazadan çıkma ihtimali yüksek.
 
Kesinlikle hayır. Bugün kargoya verilirse yarın belki dağıtıma çıkar. Belki mağazadan göndermeyip depodan da gönderebilir.

Mağazadan gönderecekler diye düşünüyorum, siparişlerim kısmında bahsettiğim bana yakın olan "Siparişiniz Ankara (Söğütözü) mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor." yazıyor. Ayın 1'inde Vatan'dan SSD'yi sipariş ettim. 2'sinde, yani dün de Amazon'dan dönüştürücü sipariş ettim. Dönüştürücüyü 1 gün geç sipariş vermeme rağmen az önce elime ulaştı ancak 1 gün öncesinde siparişini verdiğim SSD 6km uzağımda olmasına rağmen hala elime ulaşmadı, kargoya bile verilmedi. Amazon'u mu yoksa Vatan'ı mı tebrik etmek lazım bilemedim.
Kargo ya senin yakınındaki mağazadan verileceği kesin mi? Bunu ayarlayabiliyor musun? Eğer fikrin yoksa rastgele bir mağazadan çıkma ihtimali yüksek.
Kesin gibi hocam, öyle yazıyor yani.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-04-03_131029845.png
    resim_2024-04-03_131029845.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 8
Kargo şirketlerin bölgelere göre dağıtım merkezleri farklı olabiliyor. Söğütözü Vatan Bilgisayar da tam sınırda. Siz Çankaya'da değilseniz o kargo muhtemelen önce sizin bölgedeki dağıtım merkezine gönderilecektir diye düşünüyorum. Zaten bu saate kadar kargoya vermemeleri tam rezillik. Doğrusu onlar hazırlamıştır ama kargo elemanı daha mağazaya gitmemiş de olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı