Vatan Battlefield 3

Alperen YAVUZ

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Vatan'dan Bf3 alacağım ancak aklıma takılan bir soru var, üyelik alırken origin hesabı olması gerekiyor mu ? Yoksa direk Cd den yükleyip Cd key i girdikten sonra oyun içindemi üyelik alıyoruz ?

Biliyorum bir ara bedava olduğunu ancak bilgisayarı daha almadığım için indiremedim originden, bf4 almayı düşünüyordum fiyatı bayağı pahalı geldi. Yani bf 3 olsun 4 olsun biz üyeliği originden mi alıyoruz, yoksa oyun içinden mi ?

Origin oyunu bedava veriyordu. Origin'i bi kurup bakarsan, boşuna para verme yani. Bu arada oyun Orgin üzerinden açılıyor, yani Orgin'i yüklemeden ve üye olmadan oynayamazsın.
Not: Bir ihtimal internet bağlantını kapatırsan belki singleplayerı Orgin'i açmadan oynayabilirsin.

Biliyorum bir ara bedava olduğunu ancak bilgisayarı daha almadığım için indiremedim originden, bf4 almayı düşünüyordum fiyatı bayağı pahalı geldi. Yani bf 3 olsun 4 olsun biz üyeliği originden mi alıyoruz, yoksa oyun içinden mi ?
Origin programını kur, hesap al, key al gir tamamdır :)

Originde çok uğraştırır gibime geliyor. Sizce Bf3 mü alayım crysis mi ?

Not : Yazdığım geç geliyor arkadaşlar mobilden anca bu kadar oluyor. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı