Vatan Battlefield 3

Arkadaşım bu senin zevkine kalmış bir şey bütçen uygunsa Bf4 al.(Ben olsam öyle yapardım multiplayerı çok iyi diyorlar.) Değilse bf3+Pack alabilirsin.Senaryo istiyorsan Crysis 3 fakat multiplayer istiyorsan Bf4 alabilirsin.

Arkadaşım bu senin zevkine kalmış bir şey bütçen uygunsa Bf4 al.(Ben olsam öyle yapardım multiplayerı çok iyi diyorlar.) Değilse bf3+Pack alabilirsin.Senaryo istiyorsan Crysis 3 fakat multiplayer istiyorsan Bf4 alabilirsin.

Bf4 ün multiplayer videosunu izledim, gerçekten çok beğendim. Vatan bir ihtimal karne indirimi adı altında tüm oyunları bayağı bir indirirse kesinlikle bf4 alırım.

Ya çok oyuncu oynayabilir, fakat 2,3 gün önce bedava dağıtıldı insana koyar para vermek.

İnanırmısın o konularda acayip şanssızım. Telefon alırım ertesi gün indirime girer :D İnşallah Vatan bizi bir şaşırtırda oyunlarda iyi bir indirim yaparsa, bf4 ü gözüm kapalı alırım.

Teşekkür Ederim Arkadaşlar, Sorumun yanıtını verdiniz. İlk önce originden hesap almak gerekiyormuş, sonra yüklemeyi yapıyoruz anladım.

NOT : KONU KİLİTLENEBİLİR.

Son düzenleme:
BF4 şu an d&r'da 99 TL. Belki önümüzdeki hafta Aral okul kapanması ile ilgili bir kampanya yaparsa 70-80 liraya kadar düşer. 99 TL'ye dahi gönül rahatlığıyla alabilirsin bence..

Neden ? Battlefield da ne kadar çok oyuncu varsa o kadar iyi tadı çıkar, yanılıyor muyum ?
Hocam yapmayın :D Çok hileci olmuş oyunda adam makineliyi alıp 128'e 0 gitti bu imkansız gibi ben bf4'te 68 3 giden gördüm oda helikopterden inmediği için. Bf 3 oynanmaz cidden hileci kaynıyor adamlar base'e yapışmış çıkamıyorsun.

Hocam yapmayın :D Çok hileci olmuş oyunda adam makineliyi alıp 128'e 0 gitti bu imkansız gibi ben bf4'te 68 3 giden gördüm oda helikopterden inmediği için. Bf 3 oynanmaz cidden hileci kaynıyor adamlar base'e yapışmış çıkamıyorsun.

:D :D Arkadaşın dediği gibi Wolfteam a benzemiş ozaman :D
Bf3 te hile kullananın 4 te kullanmayacak diye bir kaidesi olur mu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı