Vatan Bilgisayar %18 KDV + Sepette Ek %5 OEM İndirimi

Ürünlere bakmak için biraz kurcalamak istedim ama hata verip duruyor sadece bende mi oluyor acaba? Şuan bir şey alabilmek mümkün değil. Ürüne tıklıyorsunuz ana sayfaya atıyor, sepetim kısmından ve alışverişe devam et butonlarından ana sayfaya yönlendiriyor satın alma sayfasına erişemiyorsunuz. ikide bir Runtime Error sayfasıyla karşılaşıyorsunuz eğer herkeste aynıysa bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum.

Ürünlere bakmak için biraz kurcalamak istedim ama hata verip duruyor sadece bende mi oluyor acaba? Şuan bir şey alabilmek mümkün değil. Ürüne tıklıyorsunuz ana sayfaya atıyor, sepetim kısmından ve alışverişe devam et butonlarından ana sayfaya yönlendiriyor satın alma sayfasına erişemiyorsunuz. ikide bir Runtime Error sayfasıyla karşılaşıyorsunuz eğer herkeste aynıysa bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünüyorum.
Bilinçli değil, klasik Türk merkezli site, aynı anda aşırı fazla kişi girmeyi denediğinde sunucu "puf" oluyor.

Hayırlı olsun ne ısmarlıyon? Forumdakileri bir baklava dağıt. 😆
🤣🤣 ah hocam. 2aydır uğraşıyorum. Sonunda yakaladık uygun Vala onu yapamam. Ama buyur 😅😅

Klasik bir Türkiye klasiği olarak fiyat yükseltip indirim varmış izlenimi yaratıyorlar. Parçaların fiyatını araştırmasını yaparsanız çoğu üründe indirim yok bazılarında yok denecek kadar az var.

Hocam, nasıl. 7klık ekran kartı 5600. Ki Hiç bi yerde okadar ucuz değil '' MSI RTX2080 SUPER GAMİNG X TRİO '' kalite kart.

Ayrıca ryzen 7 3700x de uygun baya. 150 200tl
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle. İndirimler güzel, alacak arkadaşlara da hayırlı olsun.
Mb511 rgb önerir misiniz? 530TL. Vatan'dan magazaya getireceğim. Yoksa H500M o paraya değer mi sizce 1.5k TL? 1000tl ye güzel bi soğutma alabilirim🙄🙄

Dosya Ekleri

• 1132752_1.jpg
    1132752_1.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar MSI RX 590 8GB mı yoksa Sapphire Rx590 8GB Nitro+ SE mi? Önerinizi sebebiyle belirtirseniz sevinirim.

Not: Sapphire 200 TL daha pahalı.
Sapphire RX590 Nitro+ 8GB SE modelinin, Msi RX590 Armor 8GB modelinden artı yönleri(Sol taraftaki değerler Sapphire firmasının RX590 Nitro+ SE modeli için geçerli) :
  • 0.07 TFLOPS daha yüksek kayar-nokta performansı
    7.19 TFLOPS vs 7.119 TFLOPS

• 0.48 GPixel/s daha yüksek piksel oranı
    49.92 GPixel/s vs 49.44 GPixel/s

• 100MHz daha hızlı bellek saat hızı
    2100MHz vs 2000MHz

• 2.1 GTexels/s daha yüksek doku oranı
    224.6 GTexels/s vs 222.5 GTexels/s

• 12.8GB/s daha fazla hafıza bant genişliği
    268.8GB/s vs 256GB/s

• 15MHz daha yüksek GPU turbo hızı
    1560MHz vs 1545MHz
Msi RX590 Armor OC modelinden artı yönleri ise +100MHz bellek frekansı ve 12.8GB/s bant genişliği(OC modelininde diğer yönlerden azıcık yüksek ama çok azıcık, minnacık.😁 Farkı hissedemezsiniz.)

Sapphire RX590 Nitro+ SE, tartışılmasız RX590 model bazında zirvedeki modeldir(Kartı geçen ay aldım, çok araştırdım). Tercihim Sapphire yönündedir.
Bileşenleri teker teker aldığım için test etme fırsatım olmadı. Sıcaklık ve wattman konusunda bir şey diyemem.

🤣🤣 ah hocam. 2aydır uğraşıyorum. Sonunda yakaladık uygun Vala onu yapamam. Ama buyur 😅😅

Hocam, nasıl. 7klık ekran kartı 5600. Ki Hiç bi yerde okadar ucuz değil '' MSI RTX2080 SUPER GAMİNG X TRİO '' kalite kart.

Ayrıca ryzen 7 3700x de uygun baya. 150 200tl

Mb511 rgb önerir misiniz? 530TL. Vatan'dan magazaya getireceğim. Yoksa H500M o paraya değer mi sizce 1.5k TL? 1000tl ye güzel bi soğutma alabilirim🙄🙄
Bence Mb511 çok iyi,önü mesh olduğu için soğutmasıda iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı