Vatan Bilgisayar 20 İş Günü Süreci

Gerçekten aklım karıştı, 15 dakika önce monitörü verdiğim şubeyi aradım. Oradaki arkadaş bana bize bıraktığınız günden itibaren 20 iş günü başlar dedi. Vatan Bilgisayarı dün aradığım zaman bana yetkili servise gidince başlar demişti Teknik servis ise sıfır ile değişim olacak, bir ay bile sürebilir Yurt dışından onay bekliyoruz demişti. Ben de bugün aradığım arkadaşa ben o kadar bekleyemem para iadesi istiyorum dedim. O da kayıt oluşturdu, sizi arayacağız dedi.

Vatan bilgisayarın yapıcağı bir şey yok burda senin sorunun yetkili servisle. Vatan bilgisayarın yaptırımı veya işi hızlandırma gibi yapabileceği bir şey yok burda.
Bu arada yetkili servisin eline ulaştığı anda başlar 20 iş günü örnek vermek gerekirse sen nasıl internetten ürün aldığında iade etmek için eline ulaştığı anda iade süreci başlıyorsa aynı hesap oluyor.

Vatan Bilgisayarı aradım, bana bize bıraktığınız günden itibaren başlar dedi.

Para iadesi alabilirsin ben almıştım.

Dostum şuan yeni bir şey öğrendim. Ürünün 20 iş günü süresi vatanbilgisayara verildikten itibaren başlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…