Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 30 Eylül 2022 #11 DeliDivane dedi: Soldaki seçenegi seçip sipariş verirseniz montajlı şekilde gelir. Ekran görüntüsü bıraktım. Dostum i3 olduguna bakmayın yeni nesil ve çok güçlüdür. Testlerinede baktım 1080p Ultra ayarlarda 100 FPS akıcı şekilde GTA 5 oynarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gelince direk kullanayımmı yoksa işlemci soğutucu almam şart mı
DeliDivane dedi: Soldaki seçenegi seçip sipariş verirseniz montajlı şekilde gelir. Ekran görüntüsü bıraktım. Dostum i3 olduguna bakmayın yeni nesil ve çok güçlüdür. Testlerinede baktım 1080p Ultra ayarlarda 100 FPS akıcı şekilde GTA 5 oynarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sistem gelince direk kullanayımmı yoksa işlemci soğutucu almam şart mı
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.425 Çözümler 7 30 Eylül 2022 #12 Furkanreiss dedi: Hocam sistem gelince direk kullanayim mi yoksa işlemci soğutucu almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Direk kullanabilirsiniz dostum testlerde işlemci stock fan ile 70 dereceleri geçmiyor yani sorun olmaz uzun süre rahatsınız.
Furkanreiss dedi: Hocam sistem gelince direk kullanayim mi yoksa işlemci soğutucu almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Direk kullanabilirsiniz dostum testlerde işlemci stock fan ile 70 dereceleri geçmiyor yani sorun olmaz uzun süre rahatsınız.
Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 30 Eylül 2022 #13 DeliDivane dedi: Direk kullanabilirsiniz dostum testlerde işlemci stock fan ile 70 dereceleri geçmiyor yani sorun olmaz uzun süre rahatsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sistemi alınca stok fan geliyormu
DeliDivane dedi: Direk kullanabilirsiniz dostum testlerde işlemci stock fan ile 70 dereceleri geçmiyor yani sorun olmaz uzun süre rahatsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sistemi alınca stok fan geliyormu
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.425 Çözümler 7 30 Eylül 2022 #14 Furkanreiss dedi: Hocam peki sistemi alınca stok fan geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet üstündeki takılı şekilde gelir montaj yapılı gelsin seçersen. Fotograf attım soldakini seçeceksin. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 25,8 KB · Görüntüleme: 25
Furkanreiss dedi: Hocam peki sistemi alınca stok fan geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet üstündeki takılı şekilde gelir montaj yapılı gelsin seçersen. Fotograf attım soldakini seçeceksin.
cengizovic Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 30 Eylül 2022 #15 Sistem gerçekten iyi.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.830 Makaleler 11 Çözümler 24 30 Eylül 2022 #16 Çok iyi fiyat.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 30 Eylül 2022 #17 Fiyat çok iyi. Bu arada i3 12100F'ten bahsediyoruz. Bütün oyunları oynayabilirsiniz.
Furkanreiss Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 398 30 Eylül 2022 #18 DeliDivane dedi: Evet üstündeki takılı şekilde gelir montaj yapılı gelsin seçersen. Fotograf attım soldakini seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
DeliDivane dedi: Evet üstündeki takılı şekilde gelir montaj yapılı gelsin seçersen. Fotograf attım soldakini seçeceksin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #19 Çok çok iyi fiyat.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.871 Çözümler 25 30 Eylül 2022 #20 Bu sistem ne kadar götürür? Mevcut tüm oyunları oynayabilir miyiz?