Vatan Bilgisayar Alış-Veriş

Birşey daha sormak istiyorum. Acaba onlar kurulumu tamamladıktan sonra orjinal windows satın almam gerekecek mi ?
Çok zor bir şey değil. Rehberlere bakarak çok rahat yapabilirsiniz. Zaten eskiden XP'de olduğu gibi mavi ekranda klavye ile uğraşmıyorsunuz. 1-2 kere tıklıyorsunuz sonrası sadece beklemek. :)

1-İstesenden yaparız diyip yapmayanlar çıkıyor. yapamayız diyen de çıkıyor.
2-İnternet fiyatları ile mağaza fiyatları örtüşmeyebiliyor. Durumu söylerseniz hangisi daha ucuzsa o fiyattan alabiliyorsunuz.
3-Uzun sürüyor.
4-Tamamen balon insanlarda var. Yanlış bilgileri ile size yanlış parçalar önerebiliyorlar. Eğer sizde bilmiyorsanız yanınızda bir bilenle gitmenizde fayda var.
5-Vatan'a iade etsende duruma göre iade almayabilirler. Servise yönlendirebilirler.
6-Hayır izleyemiyorsunuz.

Bu arada Vatan'a alacağınız parçalardan emin bir şekilde gidin. Yani orada düşünürüm diye gitmeyin. Bana böyle bir şey olmadı ama Intel sistem kuracağım deyip AMD sistemle gelen çok oldu. Oradaki görevliler insanların kafalarına başka şeyler sokabiliyor. Bu yüzden pişman olabilirsiniz. Bizden tavsiye alarak parçalarınız bir kağıda yazın. Sonra orada ne derse desinler fikrinizi değiştirmeyin.

T
1-İstesenden yaparız diyip yapmayanlar çıkıyor. yapamayız diyen de çıkıyor.
2-İnternet fiyatları ile mağaza fiyatları örtüşmeyebiliyor. Durumu söylerseniz hangisi daha ucuzsa o fiyattan alabiliyorsunuz.
3-Uzun sürüyor.
4-Tamamen balon insanlarda var. Yanlış bilgileri ile size yanlış parçalar önerebiliyorlar. Eğer sizde bilmiyorsanız yanınızda bir bilenle gitmenizde fayda var.
5-Vatan'a iade etsende duruma göre iade almayabilirler. Servise yönlendirebilirler.
6-Hayır izleyemiyorsunuz.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bu arada Vatan'a alacağınız parçalardan emin bir şekilde gidin. Yani orada düşünürüm diye gitmeyin. Bana böyle bir şey olmadı ama Intel sistem kuracağım deyip AMD sistemle gelen çok oldu. Oradaki görevliler insanların kafalarına başka şeyler sokabiliyor. Bu yüzden pişman olabilirsiniz. Bizden tavsiye alarak parçalarınız bir kağıda yazın. Sonra orada ne derse desinler fikrinizi değiştirmeyin.
Yaklaşık bir aydır araştırıyorum . Aklıma gelen herşeyi sordum.Sanırım doğru bi sistem kurdum :)

Dediğim gibi çok zor bir şey değil. Fakat olur da yapamazsanız biz hep buradayız. Her türlü yardım ederiz. O konuyu sorun etmeyin. :)
Çok sağolun . İçim rahat etti şuan. :)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 681
  • image.jpg
    image.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 744
  • image.jpg
    image.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 606
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı