Vatan Bilgisayar Alış-Veriş

@Adion Şimdi windowsu indirdim ama taşınabilir harddiskten UEFI kurulumu yapabilirim değil mi ? Yoksa illaki flash bellek mi gerekiyor ? Bir de UEFI kurmadan önce BIOS güncellemek zorunda mıyız ? Son olarak intel chipset güncellemesini nasıl yapacağım ? Videoda o dosyayı filan nerden indirdiklerini göstermiyorlar da.
Emin değilim ancak taşınabilir harddiskten de olması gerek. Siz bir deneyin olmadı bir tane 8 GB'lık flash bellek alırsınız çok pahalı değil zaten. Ama yüksek olasılıkla olacaktır. Tek yapmanız gereken Recep Baltaş orada kendi taktığı flash belleğin harfini seçiyor sizde kendi taktığınız taşınabilir harddiskin harfini seçeceksiniz. Yanlız unutmayın içindekiler tamamen silinecek ona göre önlem alın. Diğer sorunuza gelirsek bios güncellemek zorunda değilsiniz. Fakat belki başkaları kızacak bana ama benim tavsiyem ellemeyin bir sorun yoksa. Ben de ilk aldığımda güncellemek istedim. Bios çöktü 15 gün bilgisayarımı kullanamadım. Belki de benim hatamdır bilmiyorum ancak sizde bilginiz yoksa bulaşmayın. Chipset konusunda şuradan her şeyi bulabilirsiniz. Chipset sürücüsü de orada. Onu indirdikten sonra videodaki gibi -overall yazmayı unutmayın. Windows'u kurduktan sonra driverları yüklemede sıkıntı çekerseniz yine etiketleyebilirsiniz. :)

1. İstediğiniz gibi kablolama yapar.
2. İnternete özel olan fiyatlar bazen mağzada da aynı olabiliyor.
3. 1 saat sürebiliyor.
4. Çoğu kişi bilgisiz diyebilirim. Her mağzada 1-2 tane bilgili eleman var.
5. 1 hafta içinde geri iade edebilirsiniz.
6. Montaj zaman alacağı için izlemenize izin verilmeyebilir.

Emin değilim ancak taşınabilir harddiskten de olması gerek. Siz bir deneyin olmadı bir tane 8 GB'lık flash bellek alırsınız çok pahalı değil zaten. Ama yüksek olasılıkla olacaktır. Tek yapmanız gereken Recep Baltaş orada kendi taktığı flash belleğin harfini seçiyor sizde kendi taktığınız taşınabilir harddiskin harfini seçeceksiniz. Yanlız unutmayın içindekiler tamamen silinecek ona göre önlem alın. Diğer sorunuza gelirsek bios güncellemek zorunda değilsiniz. Fakat belki başkaları kızacak bana ama benim tavsiyem ellemeyin bir sorun yoksa. Ben de ilk aldığımda güncellemek istedim. Bios çöktü 15 gün bilgisayarımı kullanamadım. Belki de benim hatamdır bilmiyorum ancak sizde bilginiz yoksa bulaşmayın. Chipset konusunda şuradan her şeyi bulabilirsiniz. Chipset sürücüsü de orada. Onu indirdikten sonra videodaki gibi -overall yazmayı unutmayın. Windows'u kurduktan sonra driverları yüklemede sıkıntı çekerseniz yine etiketleyebilirsiniz. :)
Harddiskten denedim olmadı. 8gb flash belleğe attım. Bilgisayarı kaptım vatana gittim. 240gb hyperx ssd aldım. Abiye flashı verdim şuan yüklüyor :)

Ne demek. :) Hayırlı olsun. Oldu mu şuan sistem?
eyvallah. Oldu sıkıntı yok kullanıyorum şuan :) Çok duyarlı birisiziniz siz olmasaydınız birçok şeyi yanlış yapardım veya yapamazdım. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı :)
technopat sosyal de teşekkür etme , rep filan yokmu ? :)

Fotoğraf atabilir misiniz? Gözümüz şenlensin.
Birazdan atıyorum :)

dnNDAp.jpg

58nX15.jpg

AAXNdB.jpg

4LVQv7.jpg

07pgoY.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı