Kerem2492 Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2019 #11 Astrein dedi: Aşağıda bulunan linkteki anakartı sipariş edeceğim fakat Vatan Bilgisayar anakarta BIOS güncellemesi yapıyor mu? Hatta yaparak mı yolluyor? Kendim yapmak istemiyorum, elektrik giderse anakart puf olur. GA-AB350M-DV3 Anakart Genişletmek için tıkla... Hayır yapmıyorlar yani bana yapmadılar ben kendim yaptım.
Astrein dedi: Aşağıda bulunan linkteki anakartı sipariş edeceğim fakat Vatan Bilgisayar anakarta BIOS güncellemesi yapıyor mu? Hatta yaparak mı yolluyor? Kendim yapmak istemiyorum, elektrik giderse anakart puf olur. GA-AB350M-DV3 Anakart Genişletmek için tıkla... Hayır yapmıyorlar yani bana yapmadılar ben kendim yaptım.
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 17 Ağustos 2019 #12 Astrein dedi: Elektrik gitti mi puf olur ama. Genişletmek için tıkla... 1 saniye sonra, bizim başımıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi mi var? Elektrik gider korkusu ile BİOS güncellemesi yapmasın o zaman.
Astrein dedi: Elektrik gitti mi puf olur ama. Genişletmek için tıkla... 1 saniye sonra, bizim başımıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi mi var? Elektrik gider korkusu ile BİOS güncellemesi yapmasın o zaman.