Vatan Bilgisayar Ayıplı Ürün İadesi

Öncelikle üslubuna dikkat etmeni istiyorum... Kıraathane üslubu benimle konuşamazsın. Ek olarak, bilmediğim ve aklımın yetmediği şey nedir.? Nedir bu ön yargı, nedir bu şaşkınlık? Tam 6 ürünü anlattığım biçimde gönderdim, yenisini gönderdiler ve benim görüştüğüm esnada bu 6 ay önce en son, arızalı ürünü geri göndermemi belirttiler... Bu üründen ürüne, sorundan soruna değişmektedir. Çalışma prensipleri bu şekilde. Gördüğüm, uyguladığım başıma gelen şeyleri yazıyorum, arkadaş da aynısını yazmış, saçmalama gibi bir tabir ile yaklaşıyorsun. Kendine gel ve saygılı ol. Bir daha yazmayacağım. Yeterince açıktır umarım...!

Son düzenleme:
Furkan bilmediğin bir şeye yorum yapma istersen 3 kez yeni ürün aldım kargo ile gönderin vs demiyorlar. Sorunu fotoğraf veya video istiyorlar. Gönderiyorsun. Yeni ürün için kargo bilgileri bir kaç gün içinde eline ulaşıyor.

Arkadaș haklı. M175 faremin alıcısını kırmıştım. Garanti süresinin bitmesine rağmen bir defaya mahsus ücretsiz olarak Unifying alıcı gönderdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…