Vatan Bilgisayar Ayıplı Ürün İadesi

Boş konuşma ya adam ne diyor okumuyor musun? Ürünü göndermiyorsun direkt yenisini gönderiyorlar diyorlar. Hangi firma böyle bir şey ile çalışmasını sürdürebilir? Gelmiş burda aklının yettiğince konuşuyorsun. Merak etme kardeş ihtiyacım yok benim öyle bir şey yapmaya. O arkadaş cevap olarak yazdım ben onu.
Öncelikle üslubuna dikkat etmeni istiyorum... Kıraathane üslubu benimle konuşamazsın. Ek olarak, bilmediğim ve aklımın yetmediği şey nedir.? Nedir bu ön yargı, nedir bu şaşkınlık? Tam 6 ürünü anlattığım biçimde gönderdim, yenisini gönderdiler ve benim görüştüğüm esnada bu 6 ay önce en son, arızalı ürünü geri göndermemi belirttiler... Bu üründen ürüne, sorundan soruna değişmektedir. Çalışma prensipleri bu şekilde. Gördüğüm, uyguladığım başıma gelen şeyleri yazıyorum, arkadaş da aynısını yazmış, saçmalama gibi bir tabir ile yaklaşıyorsun. Kendine gel ve saygılı ol. Bir daha yazmayacağım. Yeterince açıktır umarım...!

Son düzenleme:
Furkan bilmediğin bir şeye yorum yapma istersen 3 kez yeni ürün aldım kargo ile gönderin vs demiyorlar. Sorunu fotoğraf veya video istiyorlar. Gönderiyorsun. Yeni ürün için kargo bilgileri bir kaç gün içinde eline ulaşıyor.

Arkadaș haklı. M175 faremin alıcısını kırmıştım. Garanti süresinin bitmesine rağmen bir defaya mahsus ücretsiz olarak Unifying alıcı gönderdiler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı