Vatan Bilgisayar ayıplı ürünü iade alır mı?

İadesi dediğiniz gibi çok sams bir şekilde zorluyorlar. Bin pişman oldum aldığıma.

Aynen hocam dediğiniz gibi. Vivabook gibi saçma bir seri görmedim.
Hocam dediğim gibi eğer THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız bana mesaj atın, benimle iletişime geçin. Ortada emsal bir karar var, bu kararı sizinle paylaşırım. THH sürecinde eliniz çok güçlenir ve sizi haklı bulurlar.

Hocam yarın mutlaka gidin ama size, "biz bir şey yapamayız, servise göndereceğiz." diyecekler ve servis de yardımcı olmayacak, görürsünüz. Ben 1 yıl uğraştım, 6 ay THH süreciydi. Benim psikolojimi bozdular. Türkiye'ye bilerek sorunlu ürünler yollanıyor, 3. dünya ülkesi gibi bir yaklaşımla hareket ediyorlar. Bu şişliğin sebebi ne çözemedim, korkudan laptopun içini açamadım. Batarya sebebiyle mi şişiyor yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum.
Aynen oyle hocam, cogu marka artik farkli ulkede urettiklerini yolluyor bize.

Hocam dediğim gibi eğer THH'ye başvurmak zorunda kalırsanız bana mesaj atın, benimle iletişime geçin. Ortada emsal bir karar var, bu kararı sizinle paylaşırım. THH sürecinde eliniz çok güçlenir ve sizi haklı bulurlar.

Çok teşekkür ederim. Umarım ki o yerlere düşmem. Kimse de düşmesin THH yollarına. Gerçekten çok üzücü bir durum bu; tüketici için kurulmuş bir kuruluşun bu kadar yavaş çalışması. Vatan Bilgisayar'ın yaptığını söylemiyorum bile!

Aynen oyle hocam, cogu marka artik farkli ulkede urettiklerini yolluyor bize.
Hocam Türkiye'deki servislerin durumunu da herkes biliyor, herkes farkında. Ortada çok büyük bir sorun var.

Çok teşekkür ederim. Umarım ki o yerlere düşmem. Kimse de düşmesin THH yollarına. Gerçekten çok üzücü bir durum bu; tüketici için kurulmuş bir kuruluşun bu kadar yavaş çalışması. Vatan Bilgisayar'ın yaptığını söylemiyorum bile!
Rica ederim, size destek vermek için buradayız. Bir müşteriyi, kullanıcıyı hiç kimse mağdur edemez, etmemeli. Ben bir hizmet, ürün alıyorsam bu ürünün kusursuz bir şekilde bana teslim edilmesi gerekiyor.

Hakkınızı hiç kimseye yedirmeyin hocam. Ben yedirmedim, beni yıldırmaya çalıştılar ama yapamadılar. Ben kazandım, onlar kaybettiler.

Hocam merhaba durumdan sizi haberdar edeyim dedim. Vatan Bilgisayar'a gittim ve bana dediler ki: Direk iade/değişim mümkün değil. Önce servise gider servis karar verir dedi. Tıpkı sizde olduğu gibi. Hiç veresim gelmedi çünkü servisden bir sonucun çıkmayacağını biliyorum maalesef. Bana da bu zamanlarda laptop lazim olduğundan yetkilinin bana önerisi şu oldu "bu şişik bir problem teşkil etmez bence hiç uğraşma, sıkıntı çıkarmaz" oldu. Ne kadar doğru bilemiyorum. Yani adam diyor ki çok takılacak bir problem değil sizce de öyle midir? (normalde harici bir klavye takarak kullanıyorum) yoksa THH ile uğraşayim mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı