Vatan Bilgisayar ayıplı ürünü iade alır mı?

İyi yapmışsınız hocam, bakalım ne diyorlar. Nasıl yani hocam? Diğer Vivobook modellerinin de mi klavyesi şişik?

İyi yapmışsınız hocam, bakalım ne diyorlar. Nasıl yani hocam? Diğer Vivobook modellerinin de mi klavyesi şişik?

Aynen öyle hocam. Elimle bizzat teker teker bastırıp baktım. Hepsinin enter kısmının kenarlarında şişiklik var. Ancak bunu servise verdikden sonra gördüm. Geri dönüp de almaya tenezzül etmedim.

Aynen öyle hocam. Elimle bizzat teker teker bastırıp baktım. Hepsinin enter kısmının kenarlarında şişiklik var. Ancak bunu servise verdikden sonra gördüm. Geri dönüp de almaya tenezzül etmedim.
Hocam şu an çok şaşkınım, ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu konuyu herkesin bilmesi lazım. Technopat aracılığı ile de bu sorunu ortaya çıkardık. Bu saatten sonra ne yapılır bilemiyorum, ben çok yoruldum hocam, beni çok yıprattılar. Bu saatten sonra bu iş sizde. Umarım sorununuz çözüme kavuşur, şans yanınızda olsun.

@Silinen üye hocam merhaba. Bugün beni vatandan aradılar. Ve bana yeni bir ürün vereceklerini söylediler. Gidip bakacağım, düzgün bir model ise almayı düşünüyorum. Sonuçdan haber edeyim dedim.

Düzenleme: az önce mağazaya gitmem sonucu bana 2 seçenek sunuldu; iade, değişim. Kısacası hem iade etmeme hemde değişime (üst-alt model herhangi bir bilgisayar farketmez) izin verildi.

Son düzenleme:
Hocam techninja benim, hesabım "gereksiz mesaj" sebebi ile ban yedi ve bende bu hesabı açtım. Hocam bence iade alın ve daha güzel bir laptop alın, ben öyle yaptım. Siparişimi verdim. Ben iade-değişim kararı vermelerine çok şaşırdım, nasıl bu kadar erken sonuçlandı hocam?

Bende şaşırdım hocam. Cidden dediğim gibi oldu. İade edeceğim zaten, yardımlarınız için çok teşekkürler.

Bende şaşırdım hocam. Cidden dediğim gibi oldu. İade edeceğim zaten, yardımlarınız için çok teşekkürler.
Çok sevindim, servis mi iade kararı verdi hocam yoksa Vatan Bilgisayar mı? Ben Acer Nitro 5 İ7 12700H RTX4060 sipariş ettim, iade aldım bende.

Servis iade kararı aldı hocam. Yoksa vatan öyle bir firma değil.
Hocam sizin adınıza inanın çok sevindim. Teknik servisin politikası değişti o zaman, böyle bir şey olduysa çok iyi. Acer'e de aynı servis bakıyor, SMS INFOCOMM. Hocam peki siz şu an hangi laptopu almak istiyorsunuz? İstersenix bütçenize göre laptop önerisi yapabilirim.

Hocam şu anlık almayacağım. Var olan kasalı bilgisayarima ekran kartı upgrade yaparım. 2-3 ay sonra almayı düşünüyorum, şu an değil. Ben haber ederim size çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…