Ben de bunu anlamadım. İndirim yapıyor sanıyor musunuz diyenleri. Arkadaş, he işte indirim yaptık deyince gidip sazan gibi alan varsa, kimse kusura bakmasın o kişinin sazanlığıdır. Ama biz indirim yapıyoruz dediği için inanmıyoruz, açar bakarsın, beyin bedava, internet elinin altında bak indirim varssa hakikaten ve istediğin bir şey ise alırsın. Bunu karalamaya gerek yok. Zaten akıllı mantıklı insanlar, en ucuzu bulup çıkarıyor, sen de bak, indirim varsa al veya alma, kapitalizmin gözü kör olsun de at PC'yi camdan aşağı bu trip nedir ben anlamadım.
Bu bütün dünyada da böyle yapılır, adamlar salak değil tabiki. İndirim ksıtlı üründe olur, normal ürünleri de satın aldırarak sazanları keklerler. Her yerde böyledir. Siz akıllı olmaya bakın gerisine karışmayın.
Hiç mi aklınıza güvenmiyorsunuz? Ben buradan bunu anlarım; Arkadaş ben aklıma güvenmiyorum, indirim var derse inanacağım bir site lazım bana, ben hiç fiyatları falan karşılaştıramam kafam karışır, çünkü ben gerizekalıyım demeye getiriyorlar bazıları. Asıl siz kendi aklınızla dalga geçiyorsunuz haberiniz yok.