Vatan Bilgisayar, bilgisayar bileşenlerine yılbaşı indirimi yapıyor mu?

Ağır konuşacağım ama siz gerçekten bu ülkede indirim olayına inanıyor musunuz ?
Hiç mi yok değil indirim var elbet ama çok küçük miktarda. Kaldı ki bunu da çok büyük indirim gibi gösteriyorlar.
Dolar 4₺ iken atıyorum 400₺ olan ürün, dolar 3.8₺ gerileyince adam fiyatını 390₺ yapıyor "Aaa gel indirim yaptım" diyor. İnsan aklıyla dalga geçmeyi çok seviyorlar maalesef. Büyük indirim yapacağız diyorlar. İndirime sokmadan küçük bir fiyat artışı ondan sonra %18 indirdik diyor. Hayır indirdikleri %5-6 aslında. O da kur düşünce zaten aynı fiyatına geliyor.

Ağır konuşacağım ama siz gerçekten bu ülkede indirim olayına inanıyor musunuz ?
Hiç mi yok değil indirim var elbet ama çok küçük miktarda. Kaldı ki bunu da çok büyük indirim gibi gösteriyorlar.
Dolar 4₺ iken atıyorum 400₺ olan ürün, dolar 3.8₺ gerileyince adam fiyatını 390₺ yapıyor "Aaa gel indirim yaptım" diyor. İnsan aklıyla dalga geçmeyi çok seviyorlar maalesef. Büyük indirim yapacağız diyorlar. İndirime sokmadan küçük bir fiyat artışı ondan sonra %18 indirdik diyor. Hayır indirdikleri %5-6 aslında. O da kur düşünce zaten aynı fiyatına geliyor.
Son derece haklısın. Ama bize de indirim lazım.
Herkesin hayali gibi benimde iyi bir sistem hayalim vardı. Fiyatlar böyle artmaya devam ederse hep hayal olarak kalacak sanırım. :D
Harbiden ha.

Ben de bunu anlamadım. İndirim yapıyor sanıyor musunuz diyenleri. Arkadaş, he işte indirim yaptık deyince gidip sazan gibi alan varsa, kimse kusura bakmasın o kişinin sazanlığıdır. Ama biz indirim yapıyoruz dediği için inanmıyoruz, açar bakarsın, beyin bedava, internet elinin altında bak indirim varssa hakikaten ve istediğin bir şey ise alırsın. Bunu karalamaya gerek yok. Zaten akıllı mantıklı insanlar, en ucuzu bulup çıkarıyor, sen de bak, indirim varsa al veya alma, kapitalizmin gözü kör olsun de at PC'yi camdan aşağı bu trip nedir ben anlamadım.

Bu bütün dünyada da böyle yapılır, adamlar salak değil tabiki. İndirim ksıtlı üründe olur, normal ürünleri de satın aldırarak sazanları keklerler. Her yerde böyledir. Siz akıllı olmaya bakın gerisine karışmayın.

Hiç mi aklınıza güvenmiyorsunuz? Ben buradan bunu anlarım; Arkadaş ben aklıma güvenmiyorum, indirim var derse inanacağım bir site lazım bana, ben hiç fiyatları falan karşılaştıramam kafam karışır, çünkü ben gerizekalıyım demeye getiriyorlar bazıları. Asıl siz kendi aklınızla dalga geçiyorsunuz haberiniz yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı