Vatan Bilgisayar BIOS Güncellemesi yapar mı?

yumurtaa

Hectopat
Elimizde eski sayılabilecek ilk revizyon X470 TUF anakart var. Ryzen 5000 serisiyle kullanmak için BIOS güncellenmesi lazım ama BIOS Flashback yok, eski nesil işlemci de yok. Bilgisayarcılara da güvenmiyorum açıkçası. Vatan Bilgisayar'a gidip durumu anlatsam yardımcı olurlar mı? Daha önce yaptırmış olan var mı?

Para altın anahtardir dostum.
Parayı verirsen yapabilirler ama bunu mağazayi arayarak daha net ogrenebilirsin.

Hocam gönderdim bana geri geldi derken süre 10 günü geçmez mi? İş istasyonu için lazım o kadar vaktim olmayabilir.
O zaman eli ayağı düzgün bir bilgisayarcıya gidip BIOS güncellemesi yapmalarını iste. Güvenmiyorsan adamların yanında otur işlem yapılırken.

O zaman eli ayağı düzgün bir bilgisayarcıya gidip BIOS güncellemesi yapmalarını iste. Güvenmiyorsan adamların yanında otur işlem yapılırken.
Bir arkadaşımdan referanslı bilgisayarcıya gideceğim o zaman hocam yardımlarınız için teşekkürler.

Birkaç bilgisayarcıya sordum BIOS güncellemeye 300-400 lira fiyat çektiler. Artık uğraşmak mı istemediler anlamadım. Hayat pahalılığı falan var kabul ediyorum, her şeyin maliyeti de çok arttı, onlar da sonuçta hayır kurumu değil para kazanacak ama bana bu rakamlar çok absürt geldi. O fiyata işlemci alır kendim güncellerim, üstüne işlemciyi satarken para bile kazanırım.

Birde yol üstündeki Vatan bilgisayara sorayım dedim, ücret talep etmeden 10 dakikada güncelleyip anakartı verdiler. Tabi şanslı olduğum bir konu var o da mağazanın en sakin zamanında gitmem. Çalışanlar boş boş kendi aralarında muhabbet ediyorlardı. Kalabalık falan olsa geri çevirirlerdi muhtemelen. Normalde BIOS güncellemesi yapmıyorlarmış ama elimde anakartla gidince geri çevirmediler. Şimdi hangi şube olduğunu yazarsam buradan görüp herkes o şubeye gider zan altında bırakmamak için hangi şube olduğunu en iyisi yazmayayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı