Vatan Bilgisayar BIOS Güncellemesi Yapar mı?

Astrous

Decapat
Başlıkta dediğim gibi yeni bir sistem alacağım, alacağım kişi ise 22 ay önce Vatan'dan toplamış. İçinde AMD işlemci olduğundan dolayı BIOS güncellemeleri önem arz ediyor. Yani bilgisayardan anlarım ama BIOS güncellemesi biraz riskli yani sistem kapanır ise biraz uğraşmam gerekir. Vatan'a getirsem ücretli veya ücretsiz BIOS güncellemesini yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayar elinde açık işlemci vb. ürünler bulunduramayacağından bu tarz bir işlem yapmaz.
Bilgisayarcı vs. götürürseniz elinde açık işlemci vardır muhtemelen (götürüceğiniz yere göre değişir) güncelleme sağlarlar yada @OtoburPirana'nın zamanınız varsa serviste destek sağlar.

Vatan Bilgisayar elinde açık işlemci vb. ürünler bulunduramayacağından bu tarz bir işlem yapmaz.
Bilgisayarcı vs. götürürseniz elinde açık işlemci vardır muhtemelen (götürüceğiniz yere göre değişir) güncelleme sağlarlar yada @OtoburPirana'nın zamanınız varsa serviste destek sağlar.
Sistem çalışıyor sadece sürüm güncellenecek.
Bios güncellemesi o kadar da riskli değil ya, sadece bir usb ve dosya gerekiyor hiç olmadı en fazla iki dakika sürer ki bu sürede de elektrik kesintisi yaşarsanız dünyanın en şanssız insanı olabilirsiniz
Elektrik kesintisinden ziyade risk almak istemiyorum ne olur ne olmaz eğer vatan güncellemez ise ben güncellemeyi denerim.
Vatan yaparmı bilmiyorum. Ama kart hala garantili olduğundan servisine verirsiniz ücretsiz güncellemesini yaparlar.
Servise yollasam ne zamana geri yollarlar ?

Vatanda PC toplanıyor. Oradan aldığınız ürünü bilgisayarınıza ücretsiz montaj yapıyorlar. Arızalı ürünleri önce kendileri kısa süre test ediyorlar. Sonra servise gidiyor. Birkaç sefer işlemci vs... vermiştim. Rica ederseniz yaparlar diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı