Vatan Bilgisayar BIOS Güncellemesi Yapıyor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 4 ay önce Vatan KDV indiriminden piyasa fiyatının çok altına MSI B350M Pro VD Plus almıştım. Bir iki haftaya kadar da Ryzen 5 2600 alacağım ve uyumsuzluk yüzünden görüntü gelmeyecek. 3 sorum olacak.
  • Anakartı aldığım Vatan şubesine götürürsem BIOS güncellemesi yaparlar mı ?
  • İnternetten USB bellek ile görüntü olmadan BIOS güncellenilebiliyor diye bir şey duydum. Böyle bir şey mümkün mü yapabilir miyim ?
  • Bir de AMD yurtdışından anakartla uyumlu işlemci gönderiyormuş. Bunu nasıl yapabilirim ? (Öncelik olarak son sırada yapacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar bios update yapıyor fakat ellerinde açık işlemcileri varsa yani gittiğiniz mağaza donanımlı ise yapıyorlar, ya bu mağazayı bulabilirsiniz yada benim yaptığım gibi bir ihtimal kavga dövüş de yaptırabilirsiniz.
Bana bu işlemin yapılacağını söyleyen mağaza farklıydı ben anakartı alınca evime yakın bir mağazaya gidip halletmeye çalıştım, aslında çok doğru bir iş yaptığımı düşünmemekle birlikte yapmak zorunda kalıp biraz tartışmaya girmek zorunda kaldım. Siz hiç uğraşmayıp büyük bir Vatan mağazası bulmaya özen gösterin.

Vatan bilgisayar bios update yapıyor fakat ellerinde açık işlemcileri varsa yani gittiğiniz mağaza donanımlı ise yapıyorlar, ya bu mağazayı bulabilirsiniz yada benim yaptığım gibi bir ihtimal kavga dövüş de yaptırabilirsiniz.
Bana bu işlemin yapılacağını söyleyen mağaza farklıydı ben anakartı alınca evime yakın bir mağazaya gidip halletmeye çalıştım, aslında çok doğru bir iş yaptığımı düşünmemekle birlikte yapmak zorunda kalıp biraz tartışmaya girmek zorunda kaldım. Siz hiç uğraşmayıp büyük bir Vatan mağazası bulmaya özen gösterin.
Donanımlı olup olmadığını nereden anlayabilirim ?
Ben B350 PC Mate ile R5 2600 sistem toplattırdığımda söylemedim bilerek yapacaklar mı diye ve yapıp verdiler.
Anakartı götürüp BIOS güncellemeleri yapmalarını söyle. Olmadı MSI'ya yollarlar anakartı.
Sistemi tek tek farklı yerlerden topluyorum.Uzun bir süreç oldu.Sistemi sadece Vatan'dan almadım.Alsam yapmalarını söylerdim zaten.Şuan tek sorum gidip yapmalarını istesem yaparlar mı?

Ben bios güncellemesinden hiçbir şey anlamıyordum taa ki bu videoyu izleyene kadar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bios güncellemesinden hiçbir şey anlamıyordum taa ki bu videoyu izleyene kadar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekrana görüntü gelmeden BIOS güncelleyemem.1.nesil Ryzen işlemci gerekiyor.Konuyu yanlış anlamışsın galiba
O zaman yaparlar.
Yapmaz diyen çok kişi var.Ayrıca yapıyorlar diyelim götürdüğüm anda yapabilirler mi yoksa bir kaç gün bekletirler mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı