AMD B350 Anakart BIOS Güncellemesi

Daha anakart elime geçmediği için tam neresinde yazıyor bilmiyorum. Muhtemelen kutunun üstündeki etiketlerde yazıyordur.

Bu görselde ki gibi bir kod olması lazım ona bakarak anlayabilirsin.

Bu arada sen daha işlemciyi almadın mı?

msi-mobo-serial.jpg

Daha anakart elime geçmediği için tam neresinde yazıyor bilmiyorum. Muhtemelen kutunun üstündeki etiketlerde yazıyordur.

Bu görselde ki gibi bir kod olması lazım ona bakarak anlayabilirsin.

Bu arada sen daha işlemciyi almadın mı?

Eki Görüntüle 353587

Henüz almadım ancak bir kaç haftaya alabileceğim.
Benimkinin 2017 Aralık olduğunu anladım. Sanırım 2. Nesil için bios update olmamış.
Almayı düşündüğüm işlemciler
R5 1600
R7 1700
R5 2600
indirimlerde hepsini 1200 bandına bulabildim. Ama çok da emin değilim hangisini alacağıma.

Bunu nasıl anlayabilirim? Verilen kodlar pek de anlamlı değil. Tarihe benzer bir kod göremiyorum.
Henüz almadım ancak bir kaç haftaya alabileceğim.
Benimkinin 2017 Aralık olduğunu anladım. Sanırım 2. Nesil için bios update olmamış.
Almayı düşündüğüm işlemciler
R5 1600
R7 1700
R5 2600
indirimlerde hepsini 1200 bandına bulabildim. Ama çok da emin değilim hangisini alacağıma.

Peki anakartı ne zaman almıştın? Bu arada 2600 almanı tavsiye ederim ben 1140 liraya aldım ama şu an vatanda 1096 TL.

Peki anakartı ne zaman almıştın? Bu arada 2600 almanı tavsiye ederim ben 1140 liraya aldım ama şu an vatanda 1096 TL.

460-70 civarına üç gün önce amazondan aldım.

Evet ben de gördüm çok da güzel fiyat ama şubat başına kadar aslında toplamak için bekleyebilirim. 3. Nesil ryzen'lar gelirse bu fiyat 1000 lira altına inebilir.
Ekran kartı olarak da rx 580 almayı planlıyorum onu da Hepsiburada'da 1300-50 bandına (MSI Armor 8GB modeli) inebildiğini gördüm. Mümkün olabilecek en iyi-en ucuz kombinasyonu oluşturmaya çalışıyorum.

460-70 civarına üç gün önce amazondan aldım.

Evet ben de gördüm çok da güzel fiyat ama şubat başına kadar aslında toplamak için bekleyebilirim. 3. Nesil ryzen'lar gelirse bu fiyat 1000 lira altına inebilir.
Ekran kartı olarak da rx 580 almayı planlıyorum onu da Hepsiburada'da 1300-50 bandına (MSI Armor 8GB modeli) inebildiğini gördüm. Mümkün olabilecek en iyi-en ucuz kombinasyonu oluşturmaya çalışıyorum.

Ben şu an mevcutta g3258+hd7850 sistemimi kullanıyorum. Sırf FIFA, BF, Forza Horizon gibi oyunları açamadığım için sistemi yeniliyorum :) Henüz ekran kartı ben de almadım, alana kadar eski kartımla idare edeceğim.

2.el RX 580 veya GTX 1060 almayı düşünüyorum. Eğer dediğin gibi sıfır RX 580 1350 liralara kadar düşüyorsa baya iyiymiş.

Ben şu an mevcutta g3258+hd7850 sistemimi kullanıyorum. Sırf FIFA, BF, Forza Horizon gibi oyunları açamadığım için sistemi yeniliyorum :) Henüz ekran kartı ben de almadım, alana kadar eski kartımla idare edeceğim.

2.el RX 580 veya GTX 1060 almayı düşünüyorum. Eğer dediğin gibi sıfır RX 580 1350 liralara kadar düşüyorsa baya iyiymiş.

Kasım sonundaki büyük indirimde 1380 tl idi.
Bu ay 1369 tl ancak stokları çok az. Takip etmek gerekiyor.
Screenshot_20181221-181635.png

İkinci el almayı ben de düşündüm ancak miningde kullanmılyan ikinci el rx 580 yok gibi. Miningli olanları da kimse tavsiye etmiyor.
Bütçenize uyuyorsa Sapphire pulse'lar hala 1550 civarında bulunabiliyor.

Bu tür sıkıntıya düşen olur ise kargo ücretlerini ödeme karlığı BIOSlarınızı güncelleyebilirim bilginiz olsun.
Ancak en son çare olarak gönderebilirsiniz hiç uğraşmadan göndereyim demeyin. Flash back türü güncelleme imkanınız yok ise taktığınızda çalışmadı ise ve servis de çok uzun zaman vakit biçiyorsa veya yapamam diyorsa gönderebilirsiniz.

Benim anakart geldi. 2018 Mart üretimi olduğu için ryzen 5 2600 ile bios update yapmaya gerek kalmadan çalıştırdım. Zaten kutunun üstüne de ryzen 2000 ready diye etiket yapıştırmışlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı