Vatan Bilgisayar Çalışanları Nasıldır?

ANL_SZGN3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmayacam yakında yeni bilgisayar alacağım ama toplama kafasında aklımda sorular var. Benim amcam İş Bankası'nda bilgisayar teknisyeni ona toplatmak mı daha iyi olur yoksa vatan bilgisayara mı ? Vatan iyi iş yapıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mall of İstanbul AVM şubesinden alıcağım.

O şubeden alışverişim olmadı. Bakalım yapan varsa bilgi verecektir. Amcanıza güveniyorsanız ince detayları bilme konusunda ona toplatın. Güvenemiyorsan Vatan PC de kötü iş bile çıkarsa çok da kötü iş çıkarmaz, istisnalar var tabii.

Burada sistem toplama bölümünde hangi amaca yönelik bilgisayar toplamak istediğini ve bütçeni belirt arkadaşlar ona göre sana sistem önerisi sunsunlar sonra git o sistemi satın al derim.

Benim sistemim belli daha önce konu açmıştım. Kafamdaki soru işaretini kaldırmak için açtım.

Oooo ben soruyu çok yanlış anlamışım. :D Ben olsam kendim toplardım, bir dünya toplama videosu var ama elim bu işlere hiç yatkın değilse amcama toplatırım. Başkasına güvenemem. :D

Vatan çalışanları bilgisayarı sadece toplayıp çalışır hale mi getiriyor yoksa bios ayarlarını da yapıyorlar mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı