Vatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı

İtopya da kötü hasarlı kargo kanıtı in mail atıyorum bize gelmedi diyorlar. Mailden İletişime grçtiğim kişi de aynı şeyi diyor ama benim mailimde gitmiş ve video 4 izlenmiş gözüküyor çok tuhaf insanlar var bir de kadın ilkay bey(mailde konuştuğum kişi)çok dikkatlidir atmadı dediysr atmamışsınızdır görür mutlaka diyor dalga geçer gibi

Şu an yaşanan olayı çözdükten sonra koskoca Vatan Bilgisayar'ın çalışan seçerken daha dikkat etmesi gerektiğini anlamadığını sanmam. Çok daha dikkatlı seçerlerse sorun da çıkmaz vatana çalışmaya giren herkes de açayım oh mining yapayım diye gitmiyor ekmeğinin derdinde. Ama arada böyle manyaklar denk gelebilir şirketin onları ayırt etmesi lazım.
 
Yapılan rezillik Vatan Bilgisayar'ın özelden çözümlerini sunması mı? Rezilliği zaten açıklayarak yazmış gereksiz davranış.
Çalışanlarına dikkat etmeyerek, onları denetlemeyip daha sonrasında olan duruma üzgünüz yardımcı olacağız diye cevap vermeleri rezillik. Çalışanlarının yaptıkları rezillik.
 
Haklısın evet ben olsam aynını yapardım.
Çalışanlarına dikkat etmeyerek, onları denetlemeyip daha sonrasında olan duruma üzgünüz yardımcı olacağız diye cevap vermeleri rezillik. Çalışanlarının yaptıkları rezillik.

Benim dediğim konu özelden iletişime geçtiler diye SS alıp paylaşması tuhaf adamların ne yapması gerek. Şirket sonuçta
Çalışanlarına dikkat etmeyerek, onları denetlemeyip daha sonrasında olan duruma üzgünüz yardımcı olacağız diye cevap vermeleri rezillik. Çalışanlarının yaptıkları rezillik.

Üzgün olmak yetmiyor evet ama böyle bir durumu hafife alacaklarını sanmıyorum.
 
İyi yapmış gayet. Bazı arkadaşlar şirkete yüklemek gerekmediğinden falan bahsetmiş ne yapsın kimin yaptığını mağazaya gidip tek tek sorsun mu ? Ayrıca servis için giden bir bilgisayarı başkasının da tamir etmek dışında kullanmaya çalışması çok büyük bir ayıp ve yanlış. Umarım olay çözülür ve yapan kişiye gereken yapılır. Vatan dan hiç bahsetmek istemiyorum coil whine ve ısınma sorunu olan rx 570'imi değiştirmemek için 10 takla atmışlardı.
 
Hayır hocam asıl olan kuruma oluyor. Marka değeri her şeyden önemlidir.
 
Arkadaş çok boş yapmamışmı marka problemin yaşadığından dolayı özür diliyor ve araştırılcağını söylüyor ama bu arkadaş hala markaya yok şöyle dava açacağım yok şunu yapacağım donunuzu alacağım vs. çok brnce gereksiz muhabbet olmuş evet haklı olabilir ama bütün markaya çalışan yüzünden suç atmak bence yanlış.
 
Ben anlamıyorum bazılarınızı. Vatan Bilgisayar burada suçlu. Evet dakika başı çalışanları kontrol edemezler ama çalışan firmayı temsil eder. Ben bir AVM' de bilinen bir ayakkabı firmasının mağazasında çalışıyorum. Bugün mola sırasında markete gittim. Sonra sıraya geçtim. Önüme bir kadın geçti 2 dakika sonra. Dedim "Hanım efendi sıraya geçer misiniz?". "Ben sizden önce geldim" gibi laflar etti. Ağzımı açmadım sustum. Çünkü üstümde mağazanın forması vardı ve kavga çıksa mağazayı karıştırırlar diye sustum. Ben o anda o formayı giydiğim için o firmayı temsil etmekteydim. Firma çalışanından ve yaptıklarından sorumludur bu kadar.
 
Şirket-çalışan edebiyatı yapanların saf olduğunu düşünmek istiyorum. Vatan servisinde sorun yaşarsam, bundan Vatan’ı sorumlu tutarım. Sen firmasın, çalışanların var, senin emrinde çalışıyorlar, seni temsil ediyorlar.

Her şeyden önce, ben PC’mi o adama değil “Vatan”a temsil ettim. Vatan kurumsal kimliği altında oldu bu olay. Peynirin içinde kıl, tüy çıkınca, peyniri paketleyen işçiye değil, firmaya kızıyoruz, neden? Kalite standartlarını temin etmek onun görevi de ondan. Böyle düşünen insanlar, şikayetvar’da “Vatan’da çalışan kötü kalpli çalışan” diye başlık açabilir, şikayetleri de Vatan bünyesine değil, o başlık altına girer. Mantık buraya gidiyor çünkü.

Hem milyonluk şirket ol, hem hiçbir şeyden sorumlu olma; ne güzel dünya ya. Bu elemanın ilk vukuatı da değildir, eminim. Şube olarak göz yumulmuştur, belki de hepsi beraber hallediyordu bunu. Bu adamın dosyasını kaparlar, sonra devam insanların PC’lerini pert etmeye.

Adamın PC’sinde fink atmışlar, mining yapmışlar, millet utanmasa adamı suçlu bulacak. Şirkete yüklenmeyelim, etmeyelim diye. Sermaye bekçiliği yapma alışkanlığınızdan vazgeçin. Baya baya itici duruyor.
 

Aynen öyle. Bir de o çalışandan alabileceğin hiçbir şey yok. Vatan'dan bir güzel tazminat alırsın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…