Vatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı

Oyle bir şey olsa Vatan bilgilendirme yapar ya da olay gundeme girerdi degil mi?

Oyle bir şey olsa Vatan bilgilendirme yapar ya da olay gundeme girerdi degil mi?
Diğer arkadaşların böyle büyük sayfası olmadığı için gündeme girmiş olmayabilir hocam.

Bunu yayınlayan arkadaşın büyük bir kitlesi var.

Ayrıca benim anlamadığım, babanız Vatan'da müdür falan sanırım. Bu kadar savunmanız şaşırttı.

Hahahahahah. Her konuda boyle sahislar cikar. Eger onlari dikkate alirsan isin sonunda suclu sen cikarsin. Benim amazon konumda ben suclu cikiyordum az daha oradan alisveris yaptigim icin.

Baska kisilerin de ayni durumdan etkilendigini soyledi arkadas ona dedim.
Diğer kişiler, bu adama yazıp onlar da aynı durumu yaşadığını söylemiş sadece. Onların dediği ne kadar doğru bilemeyiz.

Bu adamın dediği bir şeyler uyandırmış ki, Vatan cevap vermiş. Birkaç güne kadar ne olacağı çıkar ortaya.

Bu olay Amerikada yaşansa yarın Vatan Computer batmıştı Milyon dolarlık tazminatlar konuşuluyordu.
Vatan'i korudugum yok ortada %100 kanit olmadan sucluyor. Bu olay da haksiz cikarsa etkisi buyuk olacak.
Yahu adam bir tek o tarihte bilgisayarın serviste olduğunu delil olarak sunmamış. Onu da kolayca mahkeme dosyasına ekleyebilir daha ne tür bir kanıt lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…