Vatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı

Kardesim adamin yukledigi fotonun saatine bak kendisi cekip yuklemis buraya. Gun ay yil saat bugun icin. Trolluk yapiyor burada.
@6kaps9 git trollugunu baska yerde yap.

Kendim cekip yuklersem evet dedigin dogru! Sana cevap verdigim için kendime ceza veriyorum 1 saat sigara icmeyeceğim.

Peki seninle birlikte ben de ban almayayim, birazdan uyari mesajin gelir.
Kardeşim sendeki tarihin konumuzla ne alakası var peki?

Anlamiyorsunuz sanirim? Hata bende diyorum, bende ay gun yil olarak gosteriyor diyorum hala ustume geliyorsunuz?

Peki seninle birlikte ben de ban almayayim, birazdan uyari mesajin gelir.

Anlamiyorsunuz sanirim? Hata bende diyorum, bende ay gun yil olarak gosteriyor diyorum hala ustume geliyorsunuz?
Hahah. Itiraf ettin sonunda. Demin de o fotoyu gosterek Alper iftira atiyor diyordun. Ne yasadin, ne ictin merak ediyorum. Payladabilirsin bizimle ilgi lazim biraz sana galiba.

Mesajları tekrar okuyunca anladım evet. Ama siz 1 ay demişsiniz orda kafam karıştı sizin tarihe göre 2 ay önceki olay oluyor
1 aydir dosyalarin yuklu oldugunu gosteriyor

Hahah. Itiraf ettin sonunda. Demin de o fotoyu gosterek Alper iftira atiyor diyordun. Ne yasadin, ne ictin merak ediyorum. Payladabilirsin bizimle ilgi lazim biraz sana galiba.
Kasıt yok. Arkadaş 8. ayda olduğumuzu zannetmiş Konudaki SS'lerde de 6. ayı görünce 2 ay önce yaşanmış olayı şimdi yaşanmış gibi gösteriyor diye düşünmüş.

Degisik sekil de calisiyor zihni aranan kan bulundu.

Degisik sekil de calisiyor zihni aranan kan bulundu.
Konudaki tarih formatı gg/aa/yyyy ; arkadaşın tarih formatı aa/gg/yyyy bundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma var

Konudaki tarih
05/06/2021 => 5 haziran 2021

Arkadaşın tarihi
06/08/2021 => konudaki gg/aa/yyyy formatında okursak 6 ağustos 2021, ama arkadaşın tarih formatına göre aslında 8 haziran 2021.

Arkadaş da buna bağlı olarak olayı 2 ay önce yaşanmış gibi görüyor. Olay tamamen bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…