Vatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı

3-4 kişi yüzünden koskoca şirkete çamur atmak bence saçma. Tamam, iddialar doğruysa yaptıkları hiç iyi bir şey değil. Mining olayını anlarım ama +18 sitelere girmesi saçma geldi. Vatan gerekli olanları yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada firmanın da suçu var.

Çalışanlarının yaptığı bir şeyi genel olarak firmaya yıkamazsınız, satış tekniği çok ahlakli değil orası ayrı bir konu fakat bu başka bir konu. CEO tek tek her çalışanın başında duramaz. Olacak şey belli, olay mağaza çalışanına patlayacak, hepsine değil, bu iş kimlerin üstünden geçiyorsa. Mahkeme açıldı mı, açılsın Vatan'da aynı şekilde o borcu servise ödettirir.

Çalışanların yaptığından firma sorumludur, sisteminizi çalışana değil Vatan Bilgisayar'a veriyorsunuz gerekli işlemlerin uygulanması için.

Vatan'ın bir suçu yok, sıfır bir bilgisayar verip özür dilese olay kapanır zorunlu uzlaşma gidildiğinde bunu teklif edeceklerdir zaten ama kazanırsa da milyonlar değil maksimum 20-30 bin TL kazanacağını düşünüyorum. (Telefondan yazmak zormuş.)

Arkadaşlar ısrarla "Vatan Bilgisayar'ın suçu yok çalışanın var" diyorsunuz ya hani. Biz gidip bilgisayarı çalışana değil bir firmaya emanet ediyoruz. İyi bilgisayarı parçalasınlar sonra biz değil çalışan yaptı desinler. Anlamadığınız nokta şu faturanın üstünde Vatan Bilgisayar mı yazıyor tamam konu kilit sorumluluk vatanındır.

Denetlenmesin diye bir yazı yazmadım konumuzun bunla ne alakası var anlamadım diğer konularda suçu olabilir bu konuda yok.
yazık kafana bu arada boş duyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…