Vatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı

Benim bilgisayarıma da yapsalar bende aynısını yaparım.

Ben önce karşı tarafın seçeneklerini ve çözümlerini dinlerim sonra kendi yöntemlerimle artık dava mı açıyorum ne yapıyorsam yaparım öyle televizyonlara oynamam.

Ben önce karşı tarafın seçeneklerini ve çözümlerini dinlerim sonra kendi yöntemlerimle artık dava mı açıyorum ne yapıyorsam yaparım öyle televizyonlara oynamam.
Burada televizyona oynadığını düşünmüyorum. Yapılan rezilliğin herkese gösterildiğini düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam önceden de olmuştu böyle bir olay. Şey gibi düşün: bir yerin çakma aletler sattığını öğrenen birinin diğerlerine oradan alışveriş yapmamasını söylemesi gibi.

********************sansüzsüzizle.com
Vatan gibi çok fazla çalışanı olan yerlerden almam hayatta. Hafife alınmayacak bir kısım böyle oluyor. İtopya gibi diğer küçük(çalışan sayısı bakımından) mağazalar çalışanlarını daha dikkatli seçiyorlardır herhalde.

Yapılan rezillik Vatan Bilgisayar'ın özelden çözümlerini sunması mı? Rezilliği zaten açıklayarak yazmış gereksiz davranış.

Şimdi diyelim ki bu arkadaş direk Vatan ile iletişime geçti. RTX 2080 verdiler. 1 ay sonra başkasının başına gelecek. Çalışan girdiği sitelerden dolayı başına bir iş gelecek müşterinin. Sosyal platformlar bu durumlar için iyi bir etken olabiliyor. Ben olsam herkesin görebileceği şekilde cevap verirdim. Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra sonucu gene aynı şekilde iletirdim. Müşteri memnuniyetini giderirdim. Şirket bunu yaptığında güvenirliği artacaktır. Ayrıca direk iletişime geçildiğinde gereken etkiyi yaratamayabiliyorsun. Mahkemeye gitsen bunu anlayacak bir kişi bile bulman şüpheli.

Herkes bilgisayarı bizim gibi kullanmıyor. Açma düğmesi bas kullan. Bu tür insanlarda var. Bu insanlara neyin ne olduğunu göstermek lazım@teoman.t.

Problem yaşayan kişiye de hak vermek lazım. Siz bana güvenip ürünü veriyorsunuz ben kişisel işlerim için kullanıyorum. İnsanın şalteri atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…