Az önce dikkatimi çekti de Vatan Bilgisayarın sitesinde kendime bilgisayar topluyordum, parçaların çoğu 20 TL pahalanmıştı. En alta indiğimde 1 USD 2.75 TL, 1 Euro ise 3.18 gibi bir rakam vardı. Oysa ki USD şu an 2.72 civarlarında ve Euro 3.07 civarında niye böyle tutarsızlık var ?
Hocam vatanda düştüğünde hemen değiştirmiyorlar kuru. Daha sonra değiştiriyorlar. Çıktığında ise hemen değiştiriyorlar diye biliyorum. Yanlışsa birisi düzeltirse sevinirim.
Vallahi düşürseler iyi olur. İ5 4460'a baktım beynimden vurulmuşa döndüm . Bu arada hala aynı umarım çakallık yapmıyorlardır. Bu arada haklısın 3 saatte 3 kere değiştirdiler fakat düştüğünde hiç indirmediler umarım düşürürler.
Düzenlendi: Çok fazla bu arada kullanmışım özür dilerim .
Vatan Bilgisayarın köylü kurnazlığı mantığı işte. Normal kurun üzerine üç beş kuruş ekleyip tüm sistemi neredeyse 70-80 lira oynatıyorlar sırf o ufak değişiklikler sayesinde. Artarken saniyesinde değiştirirken, düştüğünde 1 günden aşağı bir değişiklik görmedim henüz. @BigEvil Dostum orda bir yanlışlık var burda düşmesi gereken birşey yok. Türk Lirası değer kaybediyor diğer para birimleri benzer seyrediyor. Yani talepte bulunacaksanız Türk Lirasının değerinin artmasını talep edin