Vatan Bilgisayar Döviz Kur Tutarsızlığı

Olmuyor ki. Battı bu ülke. Çok büyük sakatlardayız. Millet uzaya teleskop çıkartıp milyarlarca KM uzaklıkta ki yıldızların cismini öğrenirken biz hala yok şu parti döver, yok şu alır... Daha milletimiz -ki'nin ayrı yazıldığını bile bilmiyor.

Vatan yine normal sayılır. Fazla satılmayan ürünlerin fiyatı dolar yükselse bile stok durumundan dolayı aynı kalabiliyor. Bazı firmalar var ki acımadan, stoğa bakmadan fiyat arttırır...

Vatan fiyat olarak evet çok uçuk kaçık değil ama geçen hafta bir ekran kartı siparişi verdim halen temin edilemediğini söylüyorlar. Maşallah zehir gibi hızlı çalışıyorlar.

Bu gece kontrol edebilirsin. Ben kendime sistem toplayacağım yakın zamanda o yüzden her gece fiyatını hesaplıyorum. Dolar 2.72 kurundayken topladığım sistem 2.754 TL yapıyordu, 2.74 olduğunda ise 10 TL fiyat artmıştı. 0,2 kuruşluk bir fark yüzünden 10 TL artıyor ise 2.80 olursa korkmaya başlayabiliriz.:D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı