Vatan Bilgisayar ekibi mağazalarından alınan termal macunu sürer mi?

emirhaanp

Decapat
Daha fazla  
Bugün garantideki anakartım gelmiş ama bilgisayarın hiçbir parçası takılı değil. Termal macun da yok. Sorum şu şimdi ben anakartı almaya giderken kalan parçaları da götürüp termal macun alsam montaj vb. yapıp sürülür mü? Sistemi geçen ay oradan aldım tüm parçalarıyla birlikte.

Mağazalarında teknik elemanları oluyor, yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Hatta komple sistemi oradan toparlarsanız zaman zaman rutin bakımı için bile çağırıyorlar.

Termal macunu sürmek basit bir iş bence başkasına bırakmayın. Miktar doğru ayarlanacak ve kullanılmayan ve atılacak bir kredi kartı gibi bir şey ile sürülecek bu kadar.

Termal macunu sürmek basit bir iş bence başkasına bırakmayın. Miktar doğru ayarlanacak ve kullanılmayan ve atılacak bir kredi kartı gibi bir şey ile sürülecek bu kadar.
Onlar yapsın macunu da. Daha önce hiç yapmadıysanız içinizde bir endişe kalır acaba az mı sürdüm çok mu sürdüm diye.
Hocam sistemin hiçbir parçası takılı değil. Tamamı montajlanacak. Macun sürmeyide beceremiyorum zaten o yüzden anakart garantiye gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı