Vatan Bilgisayar ekran kartı iade edebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FratBycmn

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İSTANBUL/ÜMRANİYE
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar pazartesi günü R7 240 aldım param olmadığı için. Beklemediğim bir yerden bir anda para geldi ( 1,000) lira kadar. Bende R7 240 aldığıma pişman oldum. Acaba geri iade hakkım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet edebilirsin. Kutusunu filan atmamış olman lazım. Bu gibi durumlarda içinden çıkan poşeti bile isterler. Sana Vatan Bilgisayar'dan alışveriş için çek vereceklerdir. Onun üstüne para katıp istediğin kartı alabilirsin.

Sadece içinde ekran kartı vida aparatlarının poşetini açtım. Vatan Bilgisayar'a gittim, bana "Oem ürünlerinde geri iade hakkı yok" dedi. Sizce yarın ekran kartımı alıp gitmeli miyim?

Yahu 1.000 liralık ekran kartı alacağımı kim söyledi ? :D Aklımda Gtx 750 ti var. R7 240'ı iade edebilir miyim yani yarın ?

Elime 1.000 lira para geçti demek 1.000 liralık ekran kartı alacağım anlamına gelmez. Lafın gelişi dedim. Neyse PSU 350W, R7 260X alabilirim. Asıl soru iade olabilir yani ben yarın götüreyim o zaman R7 260x alırım.

Ve artık konuyu kapatalım beni aldığım ekran kartı R7 240 iade etme hakkım var değil mi ? Bu konu kesinleşsin ona göre hareket edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı