Vatan Bilgisayar ekran kartı iade edebilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yakın zamanda kasa aldım. Ordaki arkadaşa dedimki bu kasanın fanları çok ses çıkarır ise değiştirebilirmiyim? Hayır sonuçta buna montaj yapacaksın. Ben geri alırsam ne yapacağım bu kasayı dedi.
 
Vatan arkadaşım. Corsair 400r.
 
@JaroxJamaica Cihazda sorun almadan iade alınıyor mu öyle? İnternetten iade var biliyorum da diğer türlü olabiliyor mu acaba? Herhangi bir şey iade edeceğimden değil meraktan soruyorum şuan.
 
@JaroxJamaica Cihazda sorun almadan iade alınıyor mu öyle? İnternetten iade var biliyorum da diğer türlü olabiliyor mu acaba? Herhangi bir şey iade edeceğimden değil meraktan soruyorum şuan.
Evet, alınıyor. Mesela Gtx 550Tİ aldın. Bir kaç gün sonra Gtx 560'ı neredeyse aynı fiyata stokta gördün. Sorgusuz sualsiz Gtx 550Tİ'yi iade edip üstüne bir miktar katıp Gtx 560 alabilirsin. Bu olay başıma 2 sene önce gelmiştir. Zaten tüketici hakları ile ilgili küçük bir araştırma yaparsanız lehinize"vay anasını sayın seyirciler" dedirtecek bir çok maddeye rastlayacaksınız.
 
@JaroxJamaica İyi güzel diyorsun da kardeş internetten ram aldım vatanbilgisayardan. Alırken kutusunu açtım herhangi bir kırık çıkık çatlak vs vs yoktu. Aldım götürdüm bilgisayara taktım o da ne çalışmıyor alarm veriyor. Hemen bana en yakın olan şubesi dudulluya uçarak gittim. Gittim gitmesine de ürünü siz bozdunuz bize geri getiriyorsunuz dediler. Şuan tüketici hakları hakem heyetine verdim sonucu bekliyorum halen..
 
@Pusgurt

Kağıt imzalıyorsun sorunsuz aldığına dair. Sonra bozuk diyorsun. Uyanık olmak lazım biraz. Umarım lehine sonuçlanır.

Konu dağılmış. Sorular varsa başka konular açılsın. İyi forumlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı