Vatan Bilgisayar Ekran Kartı İndirimi

Madencilikte düşüş yaşanması buna bağlı olarak ekran kartı satışlarının azalması fiyatların yavaş yavaş normal seviyelere düşmesine neden oldu.

Yazın sistem toplayacağım. Sizce yaza kadar ne olur fiyatlar. Bu indirim etkisi devam eder mi ? Elimde para olsa mükemmel bir sistem toplayacağım fakat yazı beklemem gerekiyor. Fiyatlar azalır mı sizce ?

Yazın sistem toplayacağım. Sizce yaza kadar ne olur fiyatlar. Bu indirim etkisi devam eder mi ? Elimde para olsa mükemmel bir sistem toplayacağım fakat yazı beklemem gerekiyor. Fiyatlar azalır mı sizce ?
Yeni bir konu açarak sor. Yazı beklemek senin için daha iyi olur. Fiyatların azalacağını tahmin ediyorum. Dolar'da yakın zamanda söner inşallah.

Yeni bir konu açarak sor. Yazı beklemek senin için daha iyi olur. Fiyatların azalacağını tahmin ediyorum. Dolar'da yakın zamanda söner inşallah.
Dolar nasıl sönecek? Ülkede üretim yok dışa ürettiğini satıp içeri döviz girdisi sağlayamazsan dolar düşmez. Peki biz ne yapıyoruz üretim yapmayıp dışarıdan dövizle alım yapıyoruz. 3 ayda 30 kuruş yükseliyor sonra 10 kuruş düşünce sönüyor zannediliyor ama 2 ileri 1 geri oluyor.

1060'lar 1184 TL'den başlıyor. Bu zamanı kaçırmamak lazım aslında.

Kesin söner demedim. İnşallah söner dedim.
İnşallah Maşallah ile olsa Dünya Kupası şampiyonu hep Suudi Arabistan milli takımı olurdu. Elde avuçta fabrika kalmadı, kendi kendine yeten bir kaç ülkeden biriyken şu an dışa bağımlıyız. Keşke dediğin gibi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…