Yeni bir konu açarak sor. Yazı beklemek senin için daha iyi olur. Fiyatların azalacağını tahmin ediyorum. Dolar'da yakın zamanda söner inşallah.Yazın sistem toplayacağım. Sizce yaza kadar ne olur fiyatlar. Bu indirim etkisi devam eder mi ? Elimde para olsa mükemmel bir sistem toplayacağım fakat yazı beklemem gerekiyor. Fiyatlar azalır mı sizce ?
Dolar nasıl sönecek? Ülkede üretim yok dışa ürettiğini satıp içeri döviz girdisi sağlayamazsan dolar düşmez. Peki biz ne yapıyoruz üretim yapmayıp dışarıdan dövizle alım yapıyoruz. 3 ayda 30 kuruş yükseliyor sonra 10 kuruş düşünce sönüyor zannediliyor ama 2 ileri 1 geri oluyor.Yeni bir konu açarak sor. Yazı beklemek senin için daha iyi olur. Fiyatların azalacağını tahmin ediyorum. Dolar'da yakın zamanda söner inşallah.
İnşallah Maşallah ile olsa Dünya Kupası şampiyonu hep Suudi Arabistan milli takımı olurdu. Elde avuçta fabrika kalmadı, kendi kendine yeten bir kaç ülkeden biriyken şu an dışa bağımlıyız. Keşke dediğin gibi olsa.Kesin söner demedim. İnşallah söner dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.