Vatan Bilgisayar ekran kartı kutusu açık geldi

Dinopapaz

Hectopat
Cumartesi günü verdiğim Sapphire 5700 XT + ürünü bugün elime ulaştı. Koliyi açtım, içinden ekran kartı kutumu çıkardım ve kutu yırtık, 2 tarafı da açılmış, tutan bant da yırtık. Kartı çıkarttım jelatinlerin tamamı sökülmüş. Hiçbir jelatin yok. Ve çok ilginç şekilde, burası gerçekten ilginç, bu kart normalde çip kısmı-anakarta geçen kısmında koruma olmadan geliyor. Bana gelen üründe koruma vardı ve koruma MSI marka. Yani ne denir bilmiyorum. Sizce bu neden olmuş olabilir nedir yani çünkü ben gerçekten anlayamadım. Yarın iade için arayacağım ama anlamadım iade ürünü olsa desek ki birisi jelatinleri söküp iade etti neden MSI koruması olsun bu kart iade ürünü mü kullanılmış ürün mü pek anlayamadım. Fikri olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün kartlar için geçerli değil, zamanında Sapphire HD 6850 2GB Dual X aldığımda da buna benzer bir olay yaşamıştım, kutu açılmış gibiydi bende de, sonra başıma gelmedik olaylar kalmamıştı, oyunda kendi kendine ekran kapanması mı dersin, durduk yere kitlenmeler mi dersin.. Türlü türlü iş geldi başıma bu kartla, 3 kere servise göndermekle uğraştım sonrasında kartın arızalı olduğu saptanınca iade-değişim kuponuyla yine Vatan'dan EVGA FTW GTX 750 Ti aldım, bu sefer ürünün kutusu her şeyi orijinal jelatinindeydi, sanki bu değişim, teşhir ürünü kart olayları bana AMD kartlarda daha fazla rastlanıyor gibi geldi bu Vatan'da, bilemeyeceğim yine de. Siz o kartı derhal iade etmenin bir yoluna bakın derim.

Vatan computer teşhir ürünü ve kullanılmış arızalı iade ürünlerini gönderiyor haberin olsun
Gece gece saçma sapan cümleler kurup insanların aklına kurt sokmayın. Var mı daha önce teşhirden şikayet edip konu açanlar? Var ise belirtin. Kuru kuru yazmakla olmuyor.

Şimdi fark ettim ki çip kısmındaki sticker da sökülmüş. Kesinlikle daha önce bilgisayara takılmış ürün. Güya 0 aldık. Nasıl yapılır böyle bi şey anlamıyorum ucuz bir ürün bile değil fiyatlar ortada. Olaya bakın.

Evet, Vatan Bilgisayar iade aldığı ürünleri bazen etiketleyip geri satabiliyor. İade ettiğimiz RX 570 ekran kartını iade aldıklarında, bu ürünü tekrar satışa koyabiliriz diye kendi aralarında konuşurlarken duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum, ama bunun olma olasılığı var. Aynı durumu 1 hafta önce, Samsung 860 Evo'da yaşadım. İade almadılar, para iadesi yapmadılar. Ben de THH'ye başvurdum.

Dosya Ekleri

• 365FCBBD-3824-4B4B-8D27-3A3F10A844B0.jpeg
    365FCBBD-3824-4B4B-8D27-3A3F10A844B0.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 160
  • 28948AAF-9A22-417E-8E57-BF61DA14B358.jpeg
    28948AAF-9A22-417E-8E57-BF61DA14B358.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 157
Kardeş bilip bilmeden kimse konuşmuyor önce inceliyoruz böyle bir sorun olmuş ki soyluyorum şimdi kim bilip bilmeden konuşuyor otur dusun
Gece gece saçma sapan cümleler kurup insanların aklına kurt sokmayın. Var mı daha önce teşhirden şikayet edip konu açanlar? Var ise belirtin. Kuru kuru yazmakla olmuyor.
Al sana örnek senin boşa atarlanma

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-04-01-03-07-57-516_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-04-01-03-07-57-516_com.android.chrome.jpg
    385,4 KB · Görüntüleme: 157
Görünen köy kılavuz istemiyor. Ürünün kutusu yırtık, hadi onu geçtim yahu kutunun içinden MSI aparatı çıktı. Ne alakadır gerçekten anlamak çok zor. Takıp deneyemiyorum sistem parçaları tamamen gelmedi daha, denesem de zaten şimdi çalışsa kim bilir ne arıza çıkacak. Belli ki ya iade ürünü ya arızalı ürün ya da teşhir. Ben 4bin para saymışım bi zahmet kapalı kutu ürün isterim yani. Saçmalığa bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı