Samsung Galaxy Tab S10 Lite alınır mı?

Bütçe
12.000 ₺ civarı
Makaleler
1
Kız arkadaşıma yüksek lisansta kullanması için F/P bir tablet bakıyoruz. Not tutma, PDF - belge / ders / kitap uygulamaları, ders odaklı fotoğraf / ders kaydı vs. asıl amaç bunlar. Ara sıra da video / film izlemek için kullanılacak. Oyun oynamak için değil yani. Aklımızda S10 FE vardı ama bütçeyi biraz aşıyor, S10 Lite fiyat olarak uygun geldi. Ne dersiniz?

Samsung Galaxy Tab S10 Lite SM-X400 128 GB 10.9" Tablet

Son düzenleme:
Google uyumluluğu muhabbeti ( mail, Drive, Android mağazası vs. ) bunda var mı hocam? Huawei'de APK olarak indiriliyordu diye biliyorum. Bu konulara biraz temkinli yaklaşıyor.
Google'a uyumludur hocam. O muhabbetler Huawei için geçerli.

Normalde S9 FE ile aynı olduğu için alınmaz derdim ama bu bütçede pek fazla bir seçenek yok gibi.

Özellikle Samsung istediği için farklı alternatiflere bakmadım açıkçası, bunda da S10 Lite her işini görecek gibi gözüküyor. Reddit'te yorumları okuyorum da; günlük kullanım ve eğitim için alanlar memnun gözüküyor. Medya tüketimi, hafif çizimler ve not tutma, bir şeyler izleme vs. odaklı fazlasıyla yetiyor diyorlar.

Google'a uyumludur hocam. O muhabbetler Huawei için geçerli.

Bir araştırayım hocam teşekkür ederim öneriniz için. Kalem uyumluluğu ve kullanımı konusunda Honor nasıldır? uyumlu Klavyeli bir tablet kılıfı + kalem de bakacağım Trendyol / Hepsiburada gibi sitelerden.

Son düzenleme:
Özellikle Samsung istediği için farklı alternatiflere bakmadım açıkçası, bunda da S10 Lite her işini görecek gibi gözüküyor. Reddit'te yorumları okuyorum da; günlük kullanım için alanlar memnun, medya tüketimi, hafif çizimler ve not tutma, bir şeyler izleme vs. odaklı fazlasıyla yetiyor diyorlar.
Yeterli olur. Onunla aynı donanıma sahip olan S9 FE'de bu işleri rahatlıkla yapabiliyorum ancak S9 FE'de 45W şarj varken S10 Lite'da 25W var ve geri kalan her şeyi S9 FE ile aynı; saçma bir tablet.

Yine siz bilirsiniz ama Honor'a da bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı