Vatan Bilgisayar hazır sistemi 12 gündür teslim etmedi

Bu konudan gördüm VRAM bana gerçekten yeterli gelmeyebilir. Ne diyorsunuz?

Hocam 4060'in gucu zaten 8'e yeter 10 12 olsa ne olacak? FHD'de 8 gayet yeterli. DLSS ve frame gen her sekilde kurtariyor rahat olun.

Bu konudan gördüm VRAM bana gerçekten yeterli gelmeyebilir. Ne diyorsunuz?

1080P'de yeterli gelecektir.

Pekala hocam sizi dinleyeceğim, ilk defa güzel bir sistem alıyorum bu yüzden biraz şüpheli yaklaşmam normal bence.

Pekala hocam sizi dinleyeceğim, ilk defa güzel bir sistem alıyorum bu yüzden biraz şüpheli yaklaşmam normal bence.
Tabii ki de normal hocam. Sizin iyiliginiz icin yapiyoruz. Vatan'i iptal ettikten sonra 4060 veya benim Attigim 4060TI'li sistemi direkt alin.

Tamam arayıp iptal ediyorum hocam teşekkürler. Bana güzel bir AMD kartlı ve 4060 olmayan 3060 gibi sistemler bulamaz mısınız?
4060 kötü değil sadece gereksiz kısılmış bir kart. Onu almak yerine biraz daha verip TI veya 4070 al derler. Tercih edilebilir yapan şeyse DLSS 3.0.

Bana tekrardan birkaç seçenek sunar mısınız hocam zahmet olacak ama.

Şu an 1 TB SSDli ve AMD 5600lü bir sistem bulamıyorum aynı fiyata hiçbir yerde ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Bana tekrardan birkaç seçenek sunar mısınız hocam zahmet olacak ama.

Şu an 1 TB SSD'li ve AMD 5600'lü bir sistem bulamıyorum aynı fiyata hiçbir yerde ne yapmalıyım sizce?

Hocam alacaksanız en mantıklı bu ikisinden birisi olacaktır.
7500F 5600'den çok daha güçlü bir işlemci. SSD'yi ileride yükseltirsiniz.

Hocam attığınız sistemde soğutucu fan yok fan da köpek gibi pahalı afedersiniz. Amd ekran kartına dokunmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı