melihuyar.1.1 Hectopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 15 22 Mart 2020 #1 Yakın zamanda Vatan'dan OEM hazır bilgisayar aldım. Şimdi daha güzel bir PC getirmişler ve daha ucuz. İade etme hakkım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2020
Yakın zamanda Vatan'dan OEM hazır bilgisayar aldım. Şimdi daha güzel bir PC getirmişler ve daha ucuz. İade etme hakkım var mı?
Ekmekarasipc Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 380 Çözümler 1 22 Mart 2020 #2 melihuyar.1.1 dedi: Yakın zamanda Vatan'dan OEM hazır bilgisayar aldım. Şimdi daha güzel bir PC getirmişler ve daha ucuz. İade etme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... 14 gün içinde Paketi varsa pakete zarar vermediğin sürece. Ve sistemde bir sorun yoksa. İade hakkın mevcut [diye biliyorum öyle bir durum yaşamadım ] Artı 0 Eksi
melihuyar.1.1 dedi: Yakın zamanda Vatan'dan OEM hazır bilgisayar aldım. Şimdi daha güzel bir PC getirmişler ve daha ucuz. İade etme hakkım var mı? Genişletmek için tıkla... 14 gün içinde Paketi varsa pakete zarar vermediğin sürece. Ve sistemde bir sorun yoksa. İade hakkın mevcut [diye biliyorum öyle bir durum yaşamadım ]
Gogo Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 209 Çözümler 3 22 Mart 2020 #3 Mağazaya gidip görüş derdim fakat Vatan bu akşam saat 22.00 itibariyle tüm mağazalarını geçici süreliğine kapatıyor. İnternet siparişiyse 14 gün içinde iade ededbilirsin. Öncesinde telefon açıp iade edeceğini bildirmen gerekli Artı 0 Eksi
Mağazaya gidip görüş derdim fakat Vatan bu akşam saat 22.00 itibariyle tüm mağazalarını geçici süreliğine kapatıyor. İnternet siparişiyse 14 gün içinde iade ededbilirsin. Öncesinde telefon açıp iade edeceğini bildirmen gerekli